Roma će pokupiti Barsin i Realov višak

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.06.2017.
17:37
Izvor: Sportske.net

Novi sportski direktor Rimljana gleda ka domovini, a u redovima dva najveća španska kluba je čini se pronašo dva pojačanja.

EPA/mg
EPA/mg

Povezane vesti

Očekuju nas velike promene u Romi ovog leta, novi sportski direktor "Vučice" Monći planira da podmladi ekipu, a najveći broj igrača koji se povezuje sa prelaskom na "Olimpiko" dolazi iz Španije.

Monći, koji je odlukama na transfer pijaci Sevilji stavio u vrh španskog i evropskog fudbala, namerava da svoj novi klub pojača igračima iz svoje domovine, koje suštinski najbolje i poznaje.

Tako je rešio da ovog leta pokuša da u prestonicu Italije preseli igrače najvećih klubova sa Iberijskog poluostrva, Reala i Barse.

On je naime bacio oko na talentovanog napadača "Los Blankosa" Marijana Dijaza.

Pisali smo juče da je Dijaz na izlaznim vratima madridskog Reala, za njega su interesovanje pokazali klubovu iz Španije, Portugalije i Nemačke, a za njegove usluge je pored Rome zainteresovana i italijanska Fiorentina.

Real će pokušati da umetne klauzulu u bilo kakav dogovor o prodaju Dijaza, prema kome bi za određenu svotu novca ovog fudbalera mogli da vrate na "Bernabeu" u bilo kom trenutku.

To su svojevremeno uradili i sa Alvarom Moratom, kada su ga prodali Juventusu, a taj njihov "trik" je u potpunosti uspeo, kako je Španac vraćen kući minulog leta, a sad bi mogao da ode u Mančester za dvostruko veći novac.


Druga želja Monćija je vezni fudbaler Barselone Denis Suarez. Momak koji je prošao čuvenu Barsinu "La Masiju" karijeru je gradio u Sevilji i Viljarealu. Nakon dobre sezone u "Žutoj podmornici", vraćen je na "Kamp Nou" minulog leta, Barsa je poput Reala imala klauzulu po kojoj su mogli da ga angažuju u bilo kom trenutku, ali se Suarez u sezoni za nama nije najbolje snašao u redovima "Blaugrane".

Mogao bi da napusti Barsu, kao i većina igrača koji su minulog leta stigli na "Kamp Nou", a Roma je zainteresovana da ga preseli u svoje redove.

Denis Suarez

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Sunday, 11.06.2017
23:46

Ne sprdajte se, Denis ce tek da igra fudbal u Barsi....i Rafinja ako su pametni, a izgleda da nisu na zalost.

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 11.06.2017
11:18

Suarez ove sezone ce pokazati zasto je doveden i zasto je dobio br 6.

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 11.06.2017
00:15

Neće Denis nigdje