Rojs se razočarao u Dortmund?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.09.2014.
13:54
Izvor: Sportske.net

Nemački fudbaler još uvek nije produžio ugovor sa svojim klubom, evropski mediji izveštavaju o razočaranju u vezi sa Dortmundom.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Marko Rojs je bio jedan od fudbalera o kome se dosta govorilo tokom leta u kontektstu odlaska iz reodva Borusije Dortmund.

Jirgen Klop je uporno odbijao interesovanja potencijalnih kupaca, Rojs nije bio na prodaju, ali pitanje je koliko će Milioneri dugo moći da izdrže napade.

Za ovoj sjajnog fudbalera interesovanje je pokazalo mnoštvo klubova, pre svega finasijski nadmoćni engleski klubovi, Arsenal, Liverpul i Mančester Junajted. Potera za Rojsom mogla bi da dobije obrt, ako se u obzir uzmu poslednje spekulacije iz Nemačke.

Naime, izveštaji iz te zemlje tvrde da je Marko Rojs donekle razočaran Dortmundom, pre svega transfer politikom kluba, te da usled toga svesno odugovlači potpisivanje novog ugovora.

Milioneri su tokom leta ostali bez dvojice svojih najbitnijih fudbalera, Marija Gecea i Roberta Levandovskog, a na njihvo mesto su stigli Henrik Mkitarijan i Ćiro Imobile. Ipak, Rojs je, prema pisanjima Sportbilda, razočaran nedostatkom svetski poznatih pojačanja, te bi i sam mogao da potraži novu sredinu u 2015. godini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke