Rojs ostaje u Nemačkoj?

Autor: Boban Filipović
nedelja 09.11.2014.
17:05
Izvor: Sportske.net

Mediji spekulišu da odbijanje ponuda koje stižu iz Premijer lige možda znače da će Marko Rojs jednog dana zaista završiti u Bajernu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Uprava Bavaraca tvrdi da će Marko Rojs kada tad preći u njihove redove, u Dortmundu besne na takve provokacije, samo Marko Rojs ističe da se to neće desiti.

Međutim, engleski mediji smatraju da bi najbolji fidbaler "Milionera" verlo lakomogao da krene stpama bivših saigrača Gecea i Levandovskog, a kao glavni razlog tih tvrdnji navode Rojsovu totalnu nezainteresovanost za ponude koje stižu sa strane.

Rojs se dovodi u vezu sa mnogim velikanima, kao poslednji ozbiljan ineresent se pominjao Mančester Siti, "Građanima" je poručeno da Marko ne želi da ide iz Nemačke.

Dortmund je obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona pošto posle 4 kola grupne faze ima maksimalan učinak.

Ipak, plasman na evroscenu naredne sezone zvučio kao misaona imenica ako se ima u vidu da je Klopova četa poslednjeplasirani tim Bundeslige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Monday, 10.11.2014
09:59

U englesku ne bi otisao ni ja a kamoli rojs.

avatar
Grande Mou
Sunday, 09.11.2014
23:41

Gvardiola radi ono sto je najbolje radio u Barsi.. Pravi reprezentaciju od tima.. Ne bih se zacudio da vidim Ozila i Kediru sledece godine u Bayernu..

avatar
Sunday, 09.11.2014
21:09

Ajmo kod brata Götze-a.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 09.11.2014
19:32

Treba iskoristiti nezadovoljstvo igrača Borusije i u paketu dovesti Humelsa i Rojsa. Jeste da je nama neophodniji Humels, ali budimo realni, uz neefikasnog Van Persija, Runija kao veznog, Falkaa koji se trudi da nađe svoju formu, i samim tim što nemamo desno krilo Rojs se nudi kao savršen izbor. Volio bih da oba igrača dođu kod nas :)