Rojs odbio Dortmund, nova 'sapunica' sledi?

Autor: Miloš Marković
utorak 29.07.2014.
09:53
Izvor: Sportske.net

Vest koju prenosi renomirani 'Bild' donekle je iznenadila i uznemirila fudbalsku javnost.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Najveći medij u Nemačkoj, renomirani Bild, danas prenosi priču da je Marko Rojs odbio ponudu svog kluba i priliku da potpiše novi ugovor.

Ovakva informacija uzburkala je duhove, alarmirala zainteresovane klubove, koji ne kriju želju da dovedu sjajnog Nemca, koji je, tumači se, na ovaj način poslao indirektnu poruku svim zainteresovanima.

Kako tvrdi Bild, pregovori između Milionera i Rojsa su propali i 25-godišnji Nemac sada ima mogućnost da napusti klub za sumu od 35 miliona evra, koliko stoji u klauzuli u ugovoru.

Rojs ima ugovor do 2017. godine, za njegova usluge su pokazali interesovanje Mančester Junajted, Barselona i Bajern Minhen.

Sam 'Bild' u svom tekstu Rojsa donekle naziva 'Gece 2', iznoseći spekulacije da bi i sam mogao da se preseli na Alijanc Arenu.

Takve navode je prošle nedelje demantovao Jirgen Klop koji tvrdi da Rojs i Humels definitivno ostaju naredne godine te da 'ni jedan ni drugi ne žele da odu iz kluba'.

Inače, nova vest u vezi sa Dortmundom je to da je klub odlučio da proda 5% deonica kako bi uspeli da se finansijski približe velikom rivalu iz Minhena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke