Rojs je već prošao medicinski za Real?!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 25.01.2015.
16:51
Izvor: Sportske.net

Trener Reala Karlo Anćeloti navodno već ima u rukama medicinski karton mete Kraljevskog kluba, Marka Rojsa!

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Marko Rojs se trenutno oporavlja od svoje povrede. Očekuje se da Borusija zaigra mnogo bolje u drugom delu sezone, ali zbog jako loših partija u jesenjem delu prvenstva, budućnost zvezda kao što su Rojs ili Humels je stavljena pod znak pitanja.

Marko Rojs je na korak do transfera u Real. Navodno, on je već postigao usmeni sporazum, koji je naravno neobavezujući, ali svi detalji su utanačeni, tako da bi na leto trebalo da sledi samo ozvaničenje čitavog posla.

Naravno, Real je bio najzainteresovaniji za njegovo zdravstveno stanje, i Nemac je preko svojih predstavnika već dostavio Madriđanima svoj medicinski karton, te Karlo Anćeloti u svojim rukama ima sve što je tražio o Rojsu.

Rojs bi na leto trebalo da kompletira svoj transfer u Real koji ne bi trebalo da košta više od 30 miliona evra, tako da bi Madriđani dobili još jednog Nemca po veoma niskoj ceni u poređenju sa njihovim objektivnim kvalitetom.

Ipak, treba sačekati leto, šest meseci je u fudbalu jako dug period...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Далибор воли Бајерн
Sunday, 25.01.2015
18:14

Prosečan fudbaler.

avatar
milosm
Sunday, 25.01.2015
19:53

kao i Roben i Riberi!

avatar
Misosesic
Sunday, 25.01.2015
20:30

Sem prve postave Bajerna i Barse imali neko da tebi nije prosecan?Ili to govoris samo za igrace Reala?Malo vise gledanja fudbala ne bi lose doslo.