Rojs ide ako Dortmund ne krene ka vrhu tabele?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 20.10.2014.
11:41
Izvor: Sportske.net

Problemi u Dortmundu postaju sve veći. Marko Rojs je jasno stavio do znanja upravi i treneru da ako tim ne krene na gore i priključi se borbi za titulu, on više neće biti njegov član!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Dortmund je u ogromnim problemima. Za vikend su izgubili još jedan meč, na rubu su zone ispadanja, scenario koji niko nije video pre samo mesec dana.

Klop je pokušao pedagoški, pokušao je i oštrijim tonom da motiviše svoje igrače, za sada nošta ne funkcioniše i veliko je pitanje da li će Dortmund uspeti da se vrati u vrh i bar izbori plasman u Ligu šampiona.

Upravo to brine i Marka Rojsa, koji je po pisanju Bilda jasno stavio do znanja ljudima u klubu da ako Borusija ne krene uzlaznom putanjom odmah, neće moći više da računaju na njega.

Borusija pokušava već neko vreme da potpiše novi ugovor sa Rojsom, činilo se da će Nemac pristati na uslove, ali ovakva forma tima drastično menja stvari.

Očekuje se da Rojs ne krene stopama Gecea i Levandovskog, već da ode u Englesku. Prethodnih meseci pominjali su se Arsenal, Liverpul i Mančester Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke