Rodžersove želje su u Francuskoj?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 13.04.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji prenose da je Liverpul zainteresovan za dvojicu asova francuske Lige 1.

Beta/AP Photo/Vadim Ghirda
Beta/AP Photo/Vadim Ghirda

Povezane vesti

Prema najnovijim saznanjima, na spisku želja Brendana Rodžersa nalaze se Aleksandr Lakazet i Žofri Kongdogbija.

Liverpul boluje od hronične neefikasnosti svojih napadača ove sezone, te se dolazak centarfora Liona i najboljeg stralca Lige 1 u ovom trenutku nameće kao idealno rešenje za prevazilaženje ovog problema.

Svi navalni igrači koji su dovedeni na 'Enfild Roud' prošlog leta mogu se okarakterisati kao transfer promašaji, ako je suditi prema njihovom golgeterskom učinku u debitantskoj sezoni.

U slučaju Lakazeta vlada uverenje da njegovim dovođenjem ne bi bilo greške, Rodžers je ubeđen da bi on i Staridž bili pakleni tandem.

Novonastali problem je i 'zakeranje' mladog kripnog napadača Rahima Sterlinga oko potpisivanja novog ugovora.

Takođe, odlazak kapitena Stivena Džerarda u MLS i sve češće priče da če i Lukaš Leiva napustiti 'Redse' otvaraju prostor za spekulacije oko dovođenja veznih fudbalera.

Kako stoje stvari, prvi pik je Kondogbija, momak koji fenomenalno igra u dresu Monaka ove sezone. Rodžersa je 'kupio' svojom partijom protiv Arsenala na 'Emirejtsu' u 1/8 finala LŠ.

Monaco Soccer Champions League

Ipak, realizacija ovih planova u mnogome će zavisiti od Liverpulovih dostignuća ove sezone. Plasman u Ligu šampiona deluje kao nemoguća misija, eventulani i vrlo mogući izostanak iz elite znači i slabiju poziciju u trensfer politici u predstojećem letnjem prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke