Rodžers u "Podmornici" našao napadača?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.03.2015.
20:24
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Engleske aktivno traži pojačanja za letnji prelazni rok a pored spekulacija do medija stižu i neke opipljivije informacije kada je transfer Lusijana Vieta u pitanju.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbalski šampionati širom Evrope lagano ulaze u završne faze pa samim tim i najbolji klubovi uveliko planiraju kako će tokom leta nastupati na transfer tržištu.

U zavisnosti od (ne)ostvarenih rezultata, u skladu sa pozicijama koje su se pokazale kao deficitarne, klubovi prave spiskove na kojima ima svakojakih imena.

Aktuelni vicešampion Engleske vratio se u borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona što uz perspektive rezultata sa početka sezone deluje kao veliki uspeh.

Pokazalo se da je Liverpul u letnjem prelaznom roku pravio greške ali se dovođenje određenih igrača do sada ispostavilo kao dobar posao. Jasno je da Mario Baloteli figurira kao totalni promašaj mada bi se mnogi složili sa tim da ni Dejan Lovren nije daleko od istog epiteta.

Sa druge strane, Lazar Marković igra sve bolje pa i pored sporadičnih kritika u očima većeg dela javnosti slovi za pojačanje koje je na putu da opravda očekivanja.

Jasno je međutim da će Brendan Rodžers na leto morati da angažuje nekoliko igrača. U fokusu je pozicija klasičnog veznog igrača koji bi mogao da zameni Stivena Džerarda ali se na spisku željenih pojačanja nalazi i nekoliko napadača.

Sudeći prema tvrdnjama menadžera koji se brine o karijeri Lusijana Vijeta, mladi Argentinac bi na leto lako mogao put "Enfilda" iako za njegove usluge ima mnogo ozbiljnih interesenata.

"Svesni smo činjenice da mnogi veliki klubovi prate Lusijana Vijeta. Mnogi ga žele u svojim redovima a Liverpul je jedan od najozbiljnijih kandidata. Tu su još Real Madrid i nekoliko Bundesligaša a za sada je sigurno to da će narednog leta napustiti Viljareal" konstatovao je agent mladog napadača.

Bivši napadač Rasinga postigao je 16 golova na 31 utakmici u dresu Viljareala a mnogi procenjuju da mu je tržišna vrednost premašila cifru od 10 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Tuesday, 03.03.2015
21:52

Mislim da bi bio dobro pojacanje mada da se ja pitam ja bih pre doveo Lakazeta iz Liona koji igra fenomenalno

avatar
Emre Can
Wednesday, 04.03.2015
01:54

Lakazet bi kostao blizu 40 miliona,ovaj decko 15tak...

avatar
cika anonimni
Thursday, 05.03.2015
20:16

Pa znam ali Lakazet bi bio sigurnija opcija i mnogo je bolji od Vieta Liverpulu treba neko kao Lakazet u napadu