Rodžers spremio 'listu za odstrel'

Autor: Miloš Marković
sreda 25.03.2015.
11:24
Izvor: Sportske.net

Pojedine investicije se nisu isplatile, menadžer Liverpula je već napravio spisak onih koji će biti stavljeni na transfer listu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Investiranje značajne sume novca u novi tim nije donelo rezultate koji se očekuju, Brendan Rodžers će morati da promeni određene stvari u susret novoj sezoni.

Tim koji ima na raspolaganju Brendan Rodžers će obnoviti, podmladiti i renovirati, a već je poznato i koji će to fudbaleri podneti najveću žrtvu.

Pre svega, najveće promene će se desiti u napadačkoj liniji. Brendan Rodžers nije zadovoljan opcijama koje ima na raspolaganju, Mario Baloteli kao pojačanje na kome je insistirala uprava nije doneo očekivane rezultate i igre, te će menadžer dobiti odrešene ruke.

Takođe, osim Balotelija, na transfer listu biće stavljeni Fabio Borini i Riki Lambert, fudbaleri koji ne dobijaju preveliku minutažu.

Poznato je već, na leto u ekipu stiže mlađani Origi, a Rodžers želi jednog napadača visokog profila, ime svetske klase koje će povratiti ubojitost karakterističnu za vreme kada je ofanzivu predvodio Luis Suarez. Već se nagađa da bi to ime moglo da bude Radamel Falkao, koji se po karakteristikama i renomeu uklapa u stil koji forsira menadžer kluba sa Enfilda.

Osim, promena u napadu, defanziva bi takođe mogla da bude na udaru.

Tu se pre svega misli na renoviranje i podmlađivanje, Kolo Ture bi mogao da dobije zahvalnicu, a izbor je pao na mladog Papadopulosa, defanzivca Šalkea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke