Riki Lambert na izlaznim vratima 'Enfilda'

Autor: Boban Filipović
četvrtak 30.07.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net

Britanska štampa piše da robusni napadač odlazi iz Liverpula nakon samo jedne sezone provedene u klubu koji mu je u srcu od detinjstva.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Iako se nije baš proslavio u dresu 'Redsa', Rikiju Lambertu ostaje za utehu što ga je uopšte nosio, budući da mu je to bio dečački san.

Iskusni centarfor je prošlog leta stigao na 'Enfild Rooud' iz Sautemptona sa statusom reprezentativca Engleske, ali kao i svi napadači koji su došli u klub nakon odlaska Luisa Suareza u Barselonu nije opravdao očekivanja.

Odigrao je 36 utakmica za 'Redse' u svim takmičenjima uz veoma skroman golgeterski učinak od svega 3 postignuta gola.

Lambert kao da nije mogao da iznese breme koje sa sobom nosi dres Liverpula, videlo se to čim je stigao u klub kada je u predsezonskom prijateljskom meču protiv Milana promašio penal (Kristijan Abijati mu je odbranio), iako mu se to nije desilo gotovo pet godina. Zanimljivo, dok je igrao za Soton bio je precizan svaki put s 'kreča' i imao neverovatan učinak 34/34!

'Daily Express' u današnejm izdanju piše da je Riki Lambert na korak od prelaska u Vest Bromvič Albion i da će biti treće pojačanje ekipe Tonija Pjulisa ovog leta.

Šuška se da su u igri i Totenhem, Lester i Kristal Palas, ali da su birmingemske 'Vrećice' najverovatnija naredna destinacija u karijeri 33-godišnjeg napadača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Thursday, 30.07.2015
18:10

Nemoguce da ovakva klasa odlazi poslije samo jedne sezone :P

avatar
Poznavalac
Thursday, 30.07.2015
11:23

igrac za davljenike..

avatar
Emilio
Thursday, 30.07.2015
11:15

Hvala za sve, ostvario si san sto je najbitnije...Srecno dalje.