Reprezentativac Turske od leta u Totenhemu?

Autor: Stevan Milovanović
sreda 20.04.2016.
15:37
Izvor: Sportske.net

Kako javljaju turski mediji, Totenhem dogovorio dolazak turskog defanzivnog veznog igrača na leto.

Beta/AP Photo/POLFOTO, Jens Dresling
Beta/AP Photo/POLFOTO, Jens Dresling

Povezane vesti

Reprezentativac Turske i fudbaler Fenerbakčea Mehmet Topal postigao je usmeni dogovor sa upravom Totenhema o njegovom dolasku u London na leto.

Topalu ugovor sa Fenerbahčeom ističe na leto, pa se očekuje da će defanzivni vezista nakon Evropskog prvenstva priljučiti ekipi Maurisija Poketina.

Mehmet Topal ima 30 godina, a osim defanzivnih zadataka može odlično da odigra i kao kreator igre. Topal ima  dobru konrolu igre na sredini terena, služi se sa obe noge, ima brze reakcije i poseduje odličan pas.

Ovo nije prvi put da Poketino pokušava da dovede Topala u svoj tim, jer je prošlog leta poslao ponudu od 6 miliona evra za njega, koju je Fenerbakče odbio.

Odigrao je 56 utakmica za reprezentaciju Turke, a u karijeri je nastupao za Dardanelspor, Galatasaraj, Valensiju i Fenerbahče.

Nema sumnje da će Topalu odlazak iz Turske na neki način prijati. Zbog toga što je u svojoj karijer igrao za dva ljuta rivala, doživeo je nekoliko ozbiljnih napada. Poslednji se desio u avgustu prošle godine. Tada je vraćajući se sa treninga doživeo oružani napad, kada je nepoznata osoba zapucala na njega dok je vozio automobil.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke