Realu se žuri, NAPAD na Sterlinga!

Autor: Miloš Marković
utorak 27.01.2015.
11:53
Izvor: Sportske.net

Kraljevski klub je izuzetno aktivan tokom januarskog prelaznog roka, vrhunac bi trebalo da bude angažovanje Rahima Sterlinga.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mladi Englez još uvek nije produžio vernost Liverpulu, izveštaji iz Engleske tvrde da je tokom vikenda odbio najnoviju ponudu svog kluba.

Ovaj 20-godišnjak je za kratko vreme postao jedan od ključnih igrača kluba sa Enfilda, dokazao se minule sezone i u dresu reprezentacije, stekao naklonost velikih klubova, među kojima i Real Madrida.

Izveštaji iz Španije tvrde da je kraljevski klub preduzeo konkretne korake, da ne krije svoje interesovanje i da želi posao da okonča tokom zime, tako pretekne potencijalnu zabranu dovođenja igrača, koja bi mogla da zadesi Madriđane zbog kao rezultat istrage koju je otpočela FIFA, a sve zbog sumnjivih transfera maloletnih igrača.

Doveli su Kraljevi Odegarda, juče je stigao i mladi Brazilac Lukaš Silva, prodaće se Iljaramendi, a govori se još i o Marku Rojsu. Ukoliko, ipak, stigne i Rahim Sterling, Real Madrid će imati oformljen fenomenalan tim.

Iako Brendan Rodžers uverava javnost da nema razloga za brigu, sve učestaliji navodi sugerišu drugačije.

Karlo Anćeloti je spreman da izdvoji 26 miliona funti za fudbalera kome se bliži kraj ugovora, Liverpul je sve u nezgodnijoj situaciji, mogao bi veoma lako da izgubi fudbalera koji je uz Luisa Suareza bio ključna figura minule sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AxweII
Tuesday, 27.01.2015
13:06

Ako je tako blesav da ide sjediti na klupi u Realu, nek ide...

avatar
Benz9
Tuesday, 27.01.2015
20:55

i ako ga potpisemo(u sto cisto sumnjam) najvjerovatnije ce ostati na pozajmici kod vas...

avatar
the NormalOne
Tuesday, 27.01.2015
21:34

Nije ti Liverpul takav klub,ako gaa kupite (sto takodje sumljam) onda ce I otici u Real a Liverpul ce ga zameniti sa boljim igracem (bar se nadam)..Inace tesko ce se ovo desiti,jedino Da Real sastavljatim od ofanzivnih veznih I krila.