Real žrtvuje Iska zbog Rojsa?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.04.2015.
14:13
Izvor: Beta

Sa Iberijskog poluostrva stiže informacija da bi 'Kraljevski klub' mogao da prihvati neku od ponuda koje stižu sa ostrva za mlađanog Iska kako bi obezbedio prostor za dovođenje zvezde Borusije iz Dormunda.

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Engleski premijerligaši Arsenal i Mančester siti zainteresovani su za dovođenje fudbalera Real Madrida Iska, prenose španski mediji.

Real je navodno odredio cenu od 45 miliona evra za veznog fudbalera španske reprezentacije.

Mediji pišu da je Isko navodno nezadovoljan statusom u klubu i da želi da ode na leto, pošto je Hames Rodriges zauzeo njegovo mesto u startnoj postavi aktuelnog evropskog šampiona.

Mančester Siti je već jednom pokušao da dovede Iska, ali se on tada odlučio da iz Malage pređe u Real, istog leta kada je trener Manuel Pelegrini prešao na klupu engleskog kluba.

Real Madrid bi mogao da iskoristi tranzicioni period u Borusiji Dortmund i iz nemačkog kluba dovede jednog od najtraženijih evropskih fudbalera Marka Rojsa.

Kako se navodi, španski klub je spreman da izdvoji 30 miliona evra za transfer Rojsa, koji je u februaru potpisao novi ugovor sa Borusijom, prema kojem bi u Dortmundu trebalo da ostane do 2019. godine.

Pogodnost za Real mogla bi da bude to što Rojs ima istog menadžera kao i Toni Kros, koji je letos došao u madridsku ekipu iz Bajern Minhena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke