Real prodaje zvezdu u Liverpul zbog Kavanija?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.01.2015.
10:37
Izvor: Sportske.net

Real Madrid spreman je da se odrekne usluga jednog od najboljih igrača ove sezone kako bi u svojim redovima video Edisona Kavanija, prenosi "Dejli Ekspres".

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Real Madrid je spreman da proda Karima Benzemu, javljaju iz britanskog "Dejli Ekspresa", iako francuski napadač igra odlično ove sezone.

Jedan od najboljih napadača u svetskom fudbalu u ovom trenutku mogao bi da napusti Real Madrid, a pomenuti medij piše da bi na njegovo mesto mogao da dođe Edison Kavani.

Prema istom izvoru, Karim Benzema bi mogao u Liverpul sledećeg leta za 40 miliona funti, dok bi Edison Kavani mogao u Real za 50 miliona iste valute.

Edison Kavani nije najsrećniji životom u Parizu, izrazio je nekoliko puta da želi da promeni sredinu, a sledeće leto bi moglo da bude upravo trenutak kada će to i učiniti.

Ipak, ako imamo u vidu interesovanje Arsenala za ovog napadača koje traje već duže vreme, onda će Real morati da se potrudi da dovede urugvajskog napadača.

Sa treće strane, Liverpulu treba napadač pošto ove sezone novajlije ne igraju na očekivanom nivou, a Brendan Rodžers nema problem sa trošenjem novca. Često je povezivan upravo sa francuskim napadačem, videćemo hoće li se ova priča koju je plasirao "Dejli Ekspres" ostvariti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke