Real opet kupuje kod "Pevaca"!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 05.01.2015.
10:56
Izvor: Sportske.net

Finansijske mogućnosti Real Madrida teško da mogu da se izmere, a njihovo interesovanje za fudbalere koji su u najboljoj formi u ovom trenutku ne bi trebalo da vas čudi.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Poznat je Real Madrid kao tim koji dovodi fudbalere koji su velike zvezde i koji "bljesnu" kao što je to uradio i Hames Rodrigez na prethodnom Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Sada su zainteresovani da dovedu novog golmana, koliko god to zvučalo čudno navijačima ovog kluba.

Hugo Loris, golman Totenhema, najbolji je fudbaler tog tima ove sezone, brani fantastično i naravno da je skrenuo pažnju na sebe i od velikih klubova.

Mnogi su se pitali zašto on još uvek brani u ekipi koja ne igra Ligu šampiona, a sada bi moglo to i da se desi ukoliko promeni sredinu ovog januara.

"San" je napisao u svom članku da je Real zainteresovan za Lorisa u ovom prelaznom roku, da su pregovori započeli, a da je Real spreman da plati 25 miliona funti za njega, odnosno 32 miliona eura. Ovo je navedeno u ovom listu kao "mega ekskluziva".

Znamo da u Realu imamo dva fenomenalna golmana, Iker Kasiljas je povratio samopouzdanje i ponovo brani na vrhunskom nivou, dok je Kejlor Navas jedan od najboljih golmana sa prethodnog Svetskog prvenstva i jedan od najboljih golmana Primere u prethodnoj sezoni.

Da li je Realu zaista potreban Loris u čije kvalitete ne treba sumnjati?

loris san

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BrutalnoIskren#7
Monday, 05.01.2015
12:47

Iskreno se nadam da je ovo dezinformacija, jer sta ce im golman takve klase kada vec imaju 2 vrhunska golmana i to za 25m funti, besmisleno.