Real našao desnog beka?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 12.02.2015.
13:44
Izvor: Sportske.net

Anćeloti nije zadovoljan formom Karvahala, a Arbeloa na leto napušta klub.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Real bi mogao da dovede desnog beka Portoa Danila. Istu ideju ima Barselona, ali je problem suspenzija, pa će "Los Blankosi" to najverovatnije iskoristiti.

Emisari Madriđana su već razgovarali sa fudbalerom, ali i njegovim agentima. Danilo u junu puni 24 godine i ulazi u poslednju godinu ugovora. Nema nameru da ga produži, pa se pretpostavlja da će "Zmajevi" morati da ga prodaju.

Cena?

Teško je reći, u Portou su tvrdi pregovarači, ali bi mogli da se suoče sa tim da Brazilca izgube za manje od 18 meseci bez obeštećenja. Real će navodno ponuditi između 20 i 25 miliona evra, to je bilo uspešno kada su u Madrid stizali Kedira, Sahin, Ozil i Toni Kros, u istoj situaciji, 12 meseci pre isteka ugovora.

Danilo će se za mesto boriti sa Karvahalom koji ne pruža ove sezone očekivane partije, a u ekipi će zameniti Arbelou koji se vraća najverovatnije u Englesku.

I na levoj strani bi trebalo da dođe do promena, Koentrao verovatno odlazi, a Marselu bi konkurencija, prema zamisli Anćelotija i direktora Sančeza trebalo da bude talentovani Gaja iz Valensije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
14:47

Real će navodno ponuditi između 20 i 25 miliona evra. Izes mi sve ako je ovo normalno...

avatar
arthaslichking
Thursday, 12.02.2015
21:40

nama se i ne isplati da nudimo manje ako platimo manje dresovi se slabiej prodaju, serija cetkica za zube nij e ni u planu, a sto ej najgore reklamiranje donjeg vesa bude tek sporadicno i dok sad pola muskog sveta nosi ronaldo, James gace, gace ovog aniko ne bi ni nosio. Zato nudimo 3 puta vise da bi mogli da prodajemo sve ovo, a sto se tice prihoda od prodaje i dovodjenja igraca koga briga?

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 13.02.2015
16:38

Tek sad sam video ovaj komentar. Tu najbolje prolaze Porto i slicni, neko je kolateralna steta, a oni su profiteri zbog globalnog ludila:-D