Real Madrid spremio plan za De Heu?

Autor: Miloš Marković
petak 03.04.2015.
10:40
Izvor: Sportske.net

Madriđani ne odustaju od španskog golmana, španski mediji tvrde da je plan akcije spreman.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Naslovom 'Operacija De Hea', španski As na svojoj naslovnici kao priču dana predstavlja transfer Davida De Hee u Real Madrid.

Priča koja je aktuelna već neko vreme ponovo je intenzivirana tvrdnjom da Real Madrid nema nameru da odustane od namere da u svoje redove dovede 24-godišnjeg golmana, koji predstavlja budućnost španskog fudbala, jednog od najtalentovanijih golmana sveta.

Pomenuti izvor tvrdi da će Real Madrid na leto stupiti u kontakt sa Junajtedom u želju da otkupi ugovor španskog golmana po 'razumnoj' ceni.

Ukoliko Junajted odbije da proda svog golmana, Real Madrid kao plan B ima ubeđivanje golmana da ne potpiše novi ugovor sa engleskim klubom i prelazak na Santjago Bernabeu 2016. godine kada ističe sadašnji ugovor mladog čuvara mreže,.

Kako bi dodatno osigurali poziciji, Madriđani navodno imaju i plan C koji ističe da je Petr Čeh alternativa za De Heu. S tim u vezi, Čeh bi trebalo da posluži da premosti vreme između pronalaženja dektavnog rešenja i kao zamena za Kasiljasa, čija se budućnost dovodi u pitanje.

As takođe tvrdi da Real želi da se Iker prvi izjasni u vezi sa svojom pozicijom, pre nego što se na kraju sezone i definitivno odluči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke