Real Madrid - Jedan potpisao, drugi otišao u Galatu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.07.2015.
18:39
Izvor: Sportske.net

Ekipa Real Madrida dobila je jedno pojačanje koje je odmah prosleđeno na pozajmicu, dok je Hoze Rodrigez Martinez napustio tim i naredne sezone nosiće dres Galatasaraja.

Beta/AP Photo/Ricardo Arduengo
Beta/AP Photo/Ricardo Arduengo

Povezane vesti

Kako smo vam pisali pre nekoliko dana, Hesus Valjeho potpisao je ugovor sa Real Madridom i od danas je novi član tog tima.

Dolazi iz Saragose, u Madridu se nadaju da bi jednog dana mogao da zameni Serhija Ramosa. Ima samo 18 godina, mladi je reprezentativac Španije, važi za jednog od najperspektivnijih u svom godištu.

Ovaj mladić će odmah biti prosleđen Saragosi gde je i do sada igrao kako bi stekao potrebno iskustvo za igranje u Primeri.

Za ovog fudbalera su bili zainteresovani Barselona, Valensija i Udineze, ali Valjeho nije imao dilemu.

Potpisao je šestogodišnji ugovor.

Desio se i jedan odlazak danas iz Real Madrida.

U pitanju je fudbaler koji je prethodnu sezonu igrao kao pozajmljen igrač u La Korunji, Hoze Rodrigez Martinez, a on će svoju karijeru nastaviti u Galatasaraju. Potpisao je četvorogodišnji ugovor, ima dvadeset godina, igra i za mladu reprezentaciju Španije. Igra veznog fudbalera, a u Galati su oduševljeni njegovim dolaskom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Saturday, 01.08.2015
13:45

Odlicna investicija! Dobili smo igraca koji ce za koju godinu ako ne i sledecu postati jedan od boljih mladih stopera i to za samo 5 milki. Odlicno poslovanje uprave.

avatar
Toni Kroos
Friday, 31.07.2015
19:13

Sjajan igrac! Mozda mu fali koji cm ali zato je fenomenalan u duelu.. Sve u svemu,za par godina,u paru sa Varanom ce biti mozda i najbolji tandem stopera..

avatar
El Capitan
Friday, 31.07.2015
20:01

Biće mali zmaj,kapiten Saragose,a ima 18 godina.Trener kaže da je fudbalski zreliji od svih iz tima.Sjajno pojačanje,još Sebalos iz Betisa i Majorala da ne bace u vodu obećavajuća je budućnost.Vjerujem u Beniteza,ne znam za ostale..

avatar
NIKE
Friday, 31.07.2015
19:12

Perez otjerao Del Boskea, jer nije dovoljno lijep i ima višak kilograma, a doveo ovog macana, da mi je samo na trenutak ući u Perezovu glavu da vidim koliko dasaka i klikera tu fali. nek vam je dragi Bog na pomoći sa Perezom i ovim super modelom.