Real Madrid - Dve transfer "bombe" na pomolu!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 06.08.2014.
17:10
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je danas bio veoma aktivan na transfer tržištu, i kako stoje stvari, završava dva posla u Francuskoj koji će biti prave "bombe"!

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Tankredi Palmeri, novinar Gazete i CNN-a, na svom tviter profilu podelio je svoja saznanja o današnjim aktivnostima Kraljevskog kluba.

Naime, Real Madrid je danas imao intenzivnu komunikaciju sa dva najbolja francuska kluba u ovom trenutku - PSŽ-om i Monakom. Prvo su zahtevali od PSŽ-a da ubrzaju ozvaničenje dogovora sa Di Marijom, koji je, kako tvrdi Palmeri, finaliziran!

Predsednik PSŽ-a je odgovorio Perezu da ne mogu da finaliziraju dogovor zbog fer plej pravila, tako da će sačekati neku priliku da dođu do novca prodajom igrača, a najizvesnija je prodaja mladog Markinjoša, ali možda i Kavanija posle čega bi PSŽ mogao da isplati novac za Di Mariju.

Ipak, ako to ne bude uskoro, Real bi mogao da se okrene i Mančester Junajtedu, koji je takođe zainteresovan za Argentinca, kako bi što pre završili posao.

Potom su se Madriđani okrenuli Monaku i Falkau, pitavši o mogućnosti njegove prodaje. I Monako i Falkao su, pomalo iznenađujuće, pristali, i uskoro će otpočeti pregovori.

Ovo je možda i odgovor na današnje interesovanje Mančester Sitija, koji dobija opasnu konkurenciju za potpis Kolumbijca.

Kros, Modrić, Bejl, Ronaldo, Rodrigez i ispred njih Falkao, kakav bi to vezni red i napad bio!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke