Real - Ko je zamena za Modrića?

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.11.2014.
12:43
Izvor: Beta

Nema je, ako je verovati rečima Karla Anćelotija. Tih januar u Madridu?

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da taj klub u zimskom prelaznom roku neće dovesti nijednog fudbalera, uprkos povredi Luke Modrića.

Modrić će sa terena odsustvovati tri meseca, pošto je pokidao butni mišić tokom prošlonedeljne utakmice Hrvatske i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Ne, Real neće kupovati igrače u januaru, pošto u timu imamo fudbalere koji mogu da zamene Modrića. Prošle godine smo imali problema sa povredom Samija Kedire, a to smo rešili tako što smo u tim uvrstili drugog igrača sredine terena", rekao je Ančeloti za državni radio Španije.

"Imamo mnogo opcija, Kediru, Iljaramendija i Iska, koji nije navikao da igra na tom pozciji, ali mislim da će to moći u nekoliko utakmica. Takodje, tu je i mladi (Alvaro) Medran, koji dobro radi u drugom timu i mogao bi da bude opcija, makar da trenira sa prvim timom", dodao je Ančeloti.

Takmičenje u Primeri nastavlja se za vikend, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, a Real će u subotu igrati na gostujućem terenu protiv Eibara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MesutOzill11
Friday, 21.11.2014
20:48

Ovako Kedira je igrac koji ume da uzme loptu i prosledi nije on neki tehnicar ni to tako,takvog borbenog igraca je tesko pronaci :)

avatar
Los Vikingos
Thursday, 20.11.2014
15:54

Isco - Kroos - Khedira :-)
Khedira je najbolje resenje, sada ce imati vise prostora da dokaze da li je dostojan da ostane u klubu. verujem u njega jer je borben fudbaler koji se ne predaje nikada.

avatar
Thursday, 20.11.2014
16:44

Kendiru treba prodati,a umesto njega treba dovesti nekog boljeg i kreativnijeg igraca,Kramer npr :D

avatar
Emir Brahic
Thursday, 20.11.2014
17:15

Haha..Kramer dobar igrac?