Real ima ponudu koju Junajted ne može da odbije?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 18.01.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net

Real Madrid sprema interesantnu ponudu Junajtedu o kojoj će Englezi morati da razmisle!

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Real Madrid u svojim redovima ima igrača kojeg Van Gal žarko želi. Naravno, radi se o Garetu Bejlu, koji u poslednje vreme ne igra baš sjajno.

Naravno, i Real Madrid želi Junajtedovog golmana, Davida De Heu, pa bi interesantna razmena mogla da usledi. Doduše, De Hea bi bio deo paketa jer bi Madriđani dobili i novac uz sjajnog golmana!

Prema nekim španskim medijima, dani Gareta Bejla u Real Madridu su odbrojani. Iako je Velšanin prošle sezone postigao mnogo važnih golova, ove sezone ne igra sjajno, a kap koja je prelila čašu je bila ispoljena sebičnost u više navrata u poslednjih mesec dana.

Ronaldova je u Realu poslednja, Portugalac je najveća zvezda i juri rekorde, i u njegovoj knjizi je "krajcovanje" za gol ili dva smrtni greh. Da ne bi rizikovao probleme u svlačionici i Anćeloti, koji je inače nebrojeno puta govorio pohvalno o Bejlu, je spreman da ga proda.

Dodatno, Marko Rojs, ako je verovati španski medijima, završena priča, tako da će Nemac taman popuniti tu rupu posle odlaska Bejla.

Real Madrid će iskoristiti činjenicu da Mančester Junajted želi da kupi Velšanina, i pustiće ga da ode tamo samo pod uslovom da oni pošalju De Heu! Takođe uz Španca bi "Đavoli" platili 60 miliona evra.

De Hea se u ovom trenutku vrednuje preko 50 miliona evra, što znači da bi Španac oborio rekord u visini transfera golmana koji još uvek drži Điđi Bufon, ako do ovog prelaska dođe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 18.01.2015
12:24

kako mediji prenose mancester junajted je poslao ponudu za bejla u iznosu od 50 miliona plus de Hea