Real dovodi desnog beka?

Autor: Stevan Milovanović
subota 21.02.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net

Anćeloti našao pojačanje u Portugalu?

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Naime, španski mediji javljaju da je Real spreman da dovede desnog beka Porta, Danila!

Danilo Luiz da Silva, 23-godišnji brazilski fudbaler, poznatiji kao Danilo, mogao bi da bude pojačanje Reala kraj desne aut linije, pišu španski mediji.

Prema izveštajima španskih novinara, jedan od Danilovih agenta je već posetio Madrid, kako bi započeo pregovore o transferu desnog beka u slavni španski tim.

Ovaj fudbaler igra odlično ove sezone u Portu i odavno je zapao za oko mnogim evropskim velikanima, poput Barselone, Mančester Junajted i Mančester Sitija, ali izgleda da je Real Madrid u prednosti u odnosu na konkurente.

Real neće štedeti novac kada je u pitanju talentovani desni bek, kao što nije bio slučaj ni kada su 2007. godine iz Porta doveli Pepea za ogromnih 30 miliona evra.

Ugovor talentovanom fudbaleru ističe na leto 2016. godine, a kako ga i dalje nije produžio, Real želi da iskoristi tu situaciju, ko što je to bio slučaj sa Krosom prošlog leta, i dovede Danila na "Santijago Bernabeu". Trenutna otkupna klauzula za ovog igrača iznosi 50 miliona evra.

Međutim, predsednik Porta, Pinto da Košta, je osmislio način kako da zarade više novca. Plan je da ubede Danila da potpiše novi ugovor pre kraja sezone i povećaju otkupnu klauzulu, tako da i ako ga prodaju na leto, opet će zaraditi više novca.

Podsećanja radi, tako nešto su uradili i sa Falkaom 2011. godine. Naime, u julu su produžili ugovor sa njim i povećali otkupnu klauzulu sa 30 na 45 miliona evra, a samo mesec dana posle toga su ga prodali Atletiko Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Saturday, 21.02.2015
13:40

ne vredi vise od 30,danilo ce imati sporednu ulogu,jer je glavni karvahal