Real doveo novo pojačanje, počinje jurnjava za "Galaktikosima"

Autor: Boris Jovanović
petak 23.01.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net

Posle Odegarda još jedan potpis, a onda će se Florentino Perez ustremiti ka "Galaktikosima" koji bi trebalo da stignu na leto. Znate li ko je prvi na listi?

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Lukas Silva je novi igrač Reala. Juče je postignut dogovor, brazilski vezista stiže u Madrid već u subotu, proći će lekarske preglede i biti predstavljen kako novi igrač šampiona Evrope.

Fudbaler Kruzeira je plaćen 14 miliona evra, tačnije 12, i još 2 bi mogao da donese svojim vlasnicima ako aktivira klauzule iz ugovora. Kažemo vlasnicima jer ih ima čak pet.

Kruzeiro će dobiti 30% ove sume, razne agencije i fondovi dele ostatak, a i samo Lukasu će pripasti i desetina od obeštećenja, odnosno najmanje 2 miliona evra. Prava zbrka, ali Real ne brine, njihovo će uplatiti, ostalo je na zainteresovanim stranama da se dogovore.

Lukas, borac bez mane i straha će pojačati konkurenciju na sredini, kako kažu u Španiji doneti i mišiće u Realov vezni red.

Posle angažovanja dvojice fudbalera prelazni rok u januaru je završen, a Real će se ustremiti ka pojačanjima na letnjoj pijaci.

Prva meta je David De Hea, u to više nema nikakve sumnje.

Britain Soccer Premier League

Madriđani su kontaktirali Mendeša, super agent će posredovati, a procena "Marke" je da će odlučiti sam golman. List pokušava da u svom stilu izvrši dodatni pritisak na Junajted pričom da je De Hea ispostavio uslove "Đavolima", da nije zadovoljan ponudom za produžetak ugovora, ali i da ako Junajted ne osvoji trofej i ne plasira se u Ligu šampiona sigurno neće ostati na "Old Trafordu".

Nije sporno da bi njegov dolazak na "Bernabeu" bio i svetski rekord u obeštećenju kada su golmani u pitanju, odnosno da bi srušio onaj Bufonov sa početka veka.

Uz to, ako stigne De Hea, Iker Kasiljas je prošlost.

Njih dvojica su u lošim odnosima jer je nekadašnji golman Atletika javno dovodio u pitanje odluku da Kasiljas bude prvi golman reprezentacije i kada nije branio u Realu. Zbog toga su odnosi veoma hladni i sigurno da bi kapiten "Los Blankosa" odmah napustio klub, ako stigne novi čuvar mreže.

U svakom slučaju letnja saga predstoji, Junajted ima razlog da se plaši, jer Florentino Perez može sve. Ako De Hea bude želeo da napusti Junajted, sigurno je da će na kraju završiti u Realu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Nistelroj
Friday, 23.01.2015
11:38

Ima li neko ko smije da se kladi sa mnom da ce David u Real. Bez uvrede, ali David je dijete Atletika i rekao je pre dve godine za mufc tv da nece igrati nikada za bilo koji klub u Spaniji sem njega. Dovidjenja prijatno.