Real čeka ponude za Kediru?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 14.08.2014.
11:05
Izvor: Sportske.net

Status nemačkog reprezentativca u 'Kraljevskom klubu' jedna je do glavnih fudbaslkih tema u današnjem izdanju Marke. Do kraja prelaznog roka ostalo je još 17 dana, rasplet se ne nazire.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Sami Kedira nije bio ni u protokolu za meč Superkupa Evrope u Kardifu, u kome je Real pobedom nad Seviljom osvojio prvi trofej ove sezone.

'Marka' pretpostavlja da je to siguran znak njegove prekobrojnosti, kao argument za tu tvrdnju navodi da se čak i nezadovoljni Anhel Di Marija nalazio na klupi za rezerve.

Kedira se ovog leta dovodio u vezu sa Arsenalom, pominjao se kao idelano rešenje za 'pipavo' pitanje zadnjeg veznog, potom se u igru uključio i Čelsi, ali zvaničnih ponuda za transfer na 'Bernabeu' još uvek nema, i dalje se čekaju.

Borba za Kediru se tumači i kao mogući psihološki rat između Vengera i Murinja. Spekuliše se da 'Profesor' možda igra istu igru kao sa Ozilom prošle godine, dok se po pitanju 'Plavaca' unosi određena dođa skepse: uprskos tome što je 'Posebni' odlično upoznat sa kvalitetima nemačkog reprezentativca, teško je oečekivati da bi on u paklenoj konkurenciji koja vlada u veznom redu Čelsija mogao da se domogne pristojnije minutaže.

Treba pomenuti da postoji problem oko ugovora koji Kedira ima sa Realom i koji datira još od početka leta. Osvajač Boginje sa 'Pancerima' je inistirao na povećanju plate, a uprava 'Kraljevskog kluba' bi rađe da ga proda, nego da prihvati te uslove.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke