Reagovao Anderleht - Njukasl (još) nije kupio Mitrovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.05.2015.
19:13
Izvor: Sportske.net

Vest da je srpski internacionalac Aleksandar Mitrović prodat Njukaslu odjeknula je u utorak ujutru "starim kontinentom" a tokom popodneva je tim povodom reagovao i Anderleht.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Da će srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postati jedna od centralnih figura predstojećeg prelaznog roka bilo je jasno odavno, ali je u utorak plasirana informacija da je njegov transfer u Njukasl već završena stvar.

Dosta pouzdanih izvora u utorak je prenelo da je Njukasl ponudio 15 miliona funti za Srbina i da je preostalo da napadač Anderlehta dogovori lične uslove sa "Svrakama" kako bi transfer bio ozvaničen.

Takvu informaciju tokom popodneva je demantovao sportski direktor Anderlehta Herman Van Holsbek koji je belgijskim medijima potvrdio da Njukasl još uvek nije dobio zeleno svetlo za ulazak u pregovore sa igračem.

Kako navode mediji u Belgiji Van Holsbek je istakao da Anderleht još uvek nije prihvatio ponudu što ne znači da ne postoji mogućnost da ona ipak bude prihvaćena.

Pored toga, isti izvori prenose da realizaciju transfera ne bi kočila odluka Anderlehta već Mitrovićeva želja da nastupa za klub koji će u narednoj sezoni igrati u Ligi šampiona a Njukasl se uveliko bori za opstanak u Premijer ligi.

Kada se podvuče crta jasno je da Mitrović privlači pažnju velikih klubova i da mu se smeši unosan transfer od kojeg će profitirati i Anderleht i sam igrač.

Da li će Njukasl prvi stići do Mitra, to ćemo još morati da vidimo u nedeljama i mesecima koji slede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 06.05.2015
06:35

Newcastle bi bio odlican izbor,imaju ponajbolje navijace na ostrvu..mitru su najbitnije utakmice u kontinuitetu i bitno je da ne napravi gresku odlaskom u veliki klub jer je jos jako mlad i ima vremena i za to..dve-tri godien u newcastle pa onda u neki od top 4 klubova engleske..zarice i palice mitar u crno-belom dresu ponovo!

avatar
Carina
Tuesday, 05.05.2015
19:36

Nadam se da nece srljati. Neka saceka jos 3 utakmice da vidi da li ce Njukasl ostati u premijer ligi, pa tek ako ostanu neka prelazi. Klubovi koji ispadnu iz premijer lige se toliko destabilizuju da nije retko da odmah skliznu i u trecu. Evo jadni Blekpul pre dve godine Premijer liga, ove godine ispali iz cempionsipa.

avatar
bard fudbala
Tuesday, 05.05.2015
20:04

Blekpul se raspao finansijski.Vlasnik Newcastle je Mike Ashley,covek je tezak 6 miliardi funti,i sumnjam da ce Newcastle ispasti.

avatar
3x3
Wednesday, 06.05.2015
00:16

O tome ti i prica. Raspali su se finansijski. Drugacije ni ne mogu da se raspadnu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 05.05.2015
21:55

Bolje bi mu bilo da u Vatford ode, zbog Jokanovića.