Rat na Pirinejima za Đuzepea Rosija

Autor: Lazar Mitrović
petak 15.01.2016.
13:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Fiorentine bi mogao da nastavi karijeru u Primeri.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Italijanski napadač, rođen u Nju Džersiju, najverovatnije će ostatak sezone provesti na pozajmici.

Fudbaler Fiorentine želi što veću minutažu, kako bi karijeru vratio na pravi kolosek, i ubedio selektora Italije Kontea, da ga uvrsti na spisak putnika na Evropsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Francuskoj.

Italijasnki mediji navode da je za 'Pepita' najzainteresovaniji Levante, koji u njemu vidi 'slamku spasa', i čovek koji bi mogao da pomogne tom klubu  da obezbedi opstanak u La Ligi.

U tom slučaju, italijanski napadač bi do kraja sezone igrao za ekipu iz Valensije, dok bi na leto otišao u ekipu Viljareala, gde bi 28-godišnjak po drugi put u karijeri zaigrao za 'Žutu podmornicu'.

Španski mediji navode da su se još neki klubovi ukjučili u trku za italijannskog fudbalera.

Marka piše da su u red stali Real Sosijedad, Betis, i Hetafe, pa se do kraja zimskog prelaznog roka očekuje rat na Pirinejima za popularnog 'Pepita'.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Friday, 15.01.2016
17:22

Od svih ovih koji su pomenuti su mu najbolja rješenja Viljareal i Sosijedad, dok bi u Levanteu i Hetafeu nazadovao, a nisam siguran ni da bi u Betisu bilo bolje... Šteta za ovog igrača, mogao je da postane veliki

avatar
Sunday, 31.01.2016
02:05

gde ces nazadovanje, coveku trebaju minuti, U Viljarealu Soldado i Bakamblu su ipak jaca konkurencija, za sada, nece se previse naigrati, vrlo je nezahvalan je rse lako povredjuje. Bilo koji klub bi njemu odgovarao, mozda najvise Betis ili Getafe, je mu treba prostor, Sosiedad mi se uopste ne svidja kako igra, suvise su nekako kruti za igrace koje imaju. Granero, Iljaramendi, Vela... A oni mnogo lose igraju, imaju neke rezultate ali su zaisa losi, dok Levante jednostavno ima slabu ekipu, ali umeju jako lepo da odigraju, za ono sto mogu.

avatar
CokiGGMU
Friday, 15.01.2016
15:20

Barsa je imala zabranu transfera.Neka ima i Real ne moze da se resava kesom!