Raste interesovanje za Gojka Kačara!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2015.
21:56
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac, koji je u finišu sezone zablistao u dresu nemačkog Hamburga, izaziva sve veće interesovanje uoči letnjeg prelaznog roka.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Još uvek nije izvesno da li će Hamburg uspeti da zadrži status bundesligaša, a jedan od najzaslužnijih što ovaj tim još uvek ima izgleda da opstane, jeste naš Gojko Kačar, koji je u završnici sezone postigao par veoma važnih golova.

Kao što već znate, Hamburg se sada za opstanak bori u baražu sa Karlsrueom, prvi meč u Hamburgu je završen rezultatom 1-1, ali izgleda da Kačar ne mora da brine.

Za njegove usluge je, prema poslednjim informacijama, zainteresovan Verder iz Bremena, pa i ako Hamburg ne opstane, Kačar bi mogao da i sledeće sezone nastupa u Bundesligi.

Navodno, Kačar i pored dobrih partija nije dobio ponudu od čelnika svog sadašnjeg kluba za nastavak saradnje, što uvećava šanse zainteresovanima za njegove usluge.

Jedan od zainteresovanih je, navodno, bio i Partizan, ali je realno, teško očekivati da bi se Kačar ovog leta vratio u srpski fudbal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 30.05.2015
22:42

Ma kakav Verder, neka dodje u Milan:-D

avatar
Zoran GGMU CG
Sunday, 31.05.2015
01:14

da ga preporodi uz doktora van ginkela:D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 31.05.2015
10:49

Ili umesto njega, ali da ostane De Jong:-D Vidis, uvek sam od nasih pisao za Savica, Nastasica, Ljajica i Jovetica, jednom se samo desilo da napisem za Kacara jer je bilo interesovanja, a sad kad se oporavio, mozda mi je i prva zelja pored Jovetica!