Ranokija okleva, zavisi od Ljajića?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 31.08.2015.
13:41
Izvor: Sportske.net

Neroazuri žele da se rastanu sa ranokijom, ali ovaj fudbaler je odbio predloženi transfer.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Interesovanje za Andreu Ranokiju pokazao je engleski Sautempton, ali je fudbaler Intera odbio priliku da se preseli u ovaj premijerligaški klub.

Ipak, Inter želi da se rastane sa svojim fudbalerom za koga je tokom leta postojalo više različitih transfer kombinacija.

Centralni defanzivac nije u planu Roberta Manćinija, Inter ima vremena večeras do ponoći da pronađe rešenje. Prelazni rok u Italiji se završava večeras, ali u Engleskoj traje do sutra, tako da u najgorem mogućem scenariju ostaje prostor da Ranokija bude prodat tokom sutrašnjeg dana u neki klub sa ostrva.

Ipak, postoji kombinacija po kojoj bi Ranokija bio zamenjen za Adema Ljajića, koji je takođe odbio interesovanje premijerligaša, te nije isključeno da ovaj scenario bude ostvaren tokom današnjeg dana.

Sa druge strane, Ljajić je navodno iznova na meti Vest Hema, Bilić će tokom dana poslednji put pokušati da angažuje srpskog fudbalera, javljaju italijanski mediji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzaus81
Monday, 31.08.2015
15:59

ovo bi bilo odlično za INTER

avatar
Pinky
Monday, 31.08.2015
15:34

Neka ide Ranokia,gotivan mi je igrač skroz ali nije to ono sto Interu treba...

avatar
StormyLBZ
Monday, 31.08.2015
14:06

Strasno posluje Inter, fenomenalan prelazni rok i jos kada bi otisao Ranokija bili skoro idealno, samo da Mancini napusti ekipu!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 31.08.2015
13:51

Samo da ne dodje kod nas...

avatar
-Inter Forever-
Monday, 31.08.2015
13:46

Ranokija jeste slab,i nikako da se dokaze,ali treba pre prodati Andreolija,a Froga ostaviti za rotaciju sa Vidarom ako se oporavi...Interu treba levi beki i napadac-centralni kao vice Icardi,Palasio je gotov...a Ferero odugovlaci i tvrdi pazar oko Edera...