Rafa odlazi i vodi Iguaina sa sobom!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.03.2015.
19:16
Izvor: Sportske.net

Napolitanci će na kraju tekuće sezone sasvim izvesno ostati bez trenera a ono što bi navijače moglo dodatno da zabrine jeste mogućnost da zajedno sa Rafaelom Benitezom klub napusti i Gonzalo Iguain.

Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio
Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio

Povezane vesti

Govorkanja vezana za razlaz Napolija i Rafaela Beniteza poprimila su ozbiljniju konotaciju nakon što je početkom meseca iz Napulja stigla informacija da je Španac odbio novi ugovor sa klubom.

Nedeljama unazad spekuliše se da će Benitez na kraju tekuće sezone spakovati kofere a kao potencijalne destinacije navode se Engleska i Francuska.

Navijači Napolija još uvek se nadaju da postoji mesta za dogovor, posebno ukoliko ekipa do kraja sezone izbori direktan plasman u Ligu šampiona.

Ne budu li Napolitanci uspeli da "preskoče" Romu i Lacio na tabeli Serije A, vrlo se lako može dogoditi da pored Beniteza klub napusti i Gonzalo Iguain!

Argentinac je doveden kao pojačanje za Evropu a italijanski mediji pišu da napadač nije spreman da drugu sezonu za redom propusti učešće u Ligi šampiona.

"Gazeta Delo Sport" prenosi da se vrlo lako može dogoditi da Rafael Benitez na kraju sezone digne sidro a da u novi klub sa sobom povede i Gonzala Iguaina.

Da bi se takvi navodi ostvarili moraće da bude ispunjeno mnoštvo uslova ali nema sumnje da bi mnogi engleski klubovi bili spremni da angažuju Beniteza i da mu kao prvu želju prelaznog roka dovedu Gonzala Iguaina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke