Raća od januara u Bundesligi?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
20:23
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema informacijama do kojih su došli nemački mediji, srpski internacionalac Radosav Petrović nalazi se na meti jednog Bundesligaša.

genclerbirligi.org.tr
genclerbirligi.org.tr

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Radosav Petrović ući će narednog meseca u drugu polovinu poslednje godine ugovora koji ima sa turskim Genčlerbirligijem zbog čega će klub iz Ankare pokušati da zaradi na veznom fudbaleru pre nego ode bez obeštećenja.

Mediji u Nemačkoj prenose da je jedan od interesenata za usluge bivšeg fudbalera Partizana bundesligaš Keln koji će, navodno, morati da plati pola miliona evra ukoliko želi Petrovića u svojim redovima.

Keln se trenutno nalazi na 12. poziciji na tabeli ali je čelnike tog kluba zabrinula serija rezultatskih neuspeha u poslednjih pet utakmica.

Trener Peter Šteger za sada ne želi da komentariše mogućnost dovođenja novih igrača u zimskom prelaznom roku ali bi Petrović lako mogao da završi na "RajnEnergi" sationu budu li se "Jarčevi" dodatno primakli zoni ispadanja u narednim nedeljama.

Radosav Petrović nije standardan u ekipi Genčlerbirligija od početka tekuće sezone a ugovor sa klubom iz Ankare mu ističe krajem juna 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 12.12.2014
21:36

raca projektil sa autokomande!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 13.12.2014
12:08

Prelazi u pravi klub da nabadabada sutevima iz daljine, "Jarcevi" su to Hahaha