PSŽ sastavio šoping listu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.02.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Biće velikih promena, Klajvert radi na transferima, traže četvoricu igrača, ali će takođe biti i dosta odlazaka...

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Već smo pisali, Anhel Di Marija bi mogao da bude najveće ime koje će napustiti klub. Pominje se još Pastore, mada se njegovom odlasku protivi predsednik Al-Kelaifi.

PSŽ će okrenuti stranu, smanjiti broj igrača, za sada se još ne zna ni šta će biti sa trenerom Emerijem.

Ali, ono što je sigurno je da traže dva defanzivca, štopera i beka, i to će verovatno biti mlađi igrači iz francuskih klubova.

Ne postoji šansa da Verati ode, veznog redu će biti pridodat još jedan mlađi fudbaler, a najveća zvezda bi trebalo da stigne u napadu.

Klajvert smatra da će biti lakše doći do Aleksisa Sančeza, nego Kuna Aguera, ali je uveren da će jedan od njih dvojice stići u Pariz.

Već je napravljena finansijska konstrukcija da se Čileancu plati 250 000 funti nedeljno koliko je tražio od Arsenala, a što se Kuna tiče, to će zavisiti od volje Sitija da ga pusti, ali i drugih klubova.

Postoji i varijanta da obojica stignu u klub, ali to bi zahtevalo prodaju još nekog fudbalera, moguće Lukaša Moure.

Što se Marsijala tiče, nisu previše zagrejani, pretpostavlja se da bi Mančester Junajted tražio previše novca, u ovom trenutku, Klajvert pre svega razmišlja o dovođenju super zvezdi iz Premijer lige, ali kako rekosmo i smanjenju igračkog kadra i podmlađivanju tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke