PSŽ pazari na "Kamp Nou"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.04.2017.
19:54
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Francuskoj, "Sveci" su zainteresovani za fudbalera Barselone.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

PSŽ je ove takmičarske godine doživeo jedan od najtežih poraza u istoriji Lige šampiona.

Dobili su Barselonu na svom stadionu sa čak 4:0, da bi potom u Kataloniji izgubili sa 6:1 i tako ispali iz daljeg toka takmičenja.

Barsa ih je tako ponizila, nisu to smeli da dozvole sebi, a sada su rešili da im se tako nešto ne ponovi i naredne sezone, kako su zainteresovani za fudbalera "Blaugrane".

Naime, na "Park Prinčeva" bi ovog leta mogao da stigne Havijer Maskerano.

Čovek koji je tek pre par dana postigao svoj prvenac u dresu Barse, posle gotovo sedam godina u timu, interesantan je PSŽ-u, a sportski direktor Patrik Klajvert je već otpočeo razgovore sa Barselonom.

Transfer bi navodno mogao da bude realizovan, kako mnogi Masekerana ne vide u budućnosti Barselone, kao glavni razlog navodi se nedostatak brzine, što je uticalo na njegove loše partije protiv Juventusa.


Parižani traže pojačanja sa iskustvom, Tijago Mota će najverovatnije napustili klub, pa u Argentincu vide zamenu za njega.

Čini se da bi ovo vrlo lako moglo da se odigra ovog leta, a PSŽ bi i jeftino mogao da prođe i pored Maskerana angažuje još nekoliko pojačanja, kako je izvesno da Barsa neće tvrditi pazar oko 32-godišnjeg fudbalera na kog najverovatnije neće računati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Friday, 28.04.2017
22:10

Vjerovatno je zato i sutira penal.. jer odlazi na kraju sezone..

avatar
Samo Barsa1
Friday, 28.04.2017
20:58

Nece Barsa nikad imati stopera kao sto je Maskerano, osim Pujola.

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Friday, 28.04.2017
20:38

Meni je ovoj psg od onog poraza 6:1 pao u ocima ko kalo koji klub, totalno su mi jadni, ne znam kako se mogu nazvati ekipom

avatar
Z
Friday, 28.04.2017
20:33

U ovim godinama je idealan za rotaciju, Mesijev je prijatelj i ne vidim potrebu da posle svega sto je prosao da menja sredinu...A to da ga Barca ne racuna na njega mi ne deluje logicno

avatar
Eglos Zero
Friday, 28.04.2017
20:28

Siguno kosta papreno !

avatar
mIadenq
Friday, 28.04.2017
20:19

Moze zamjena, DM za DM-a, h3h3

avatar
P. S.
Friday, 28.04.2017
20:16

Mascherano je odličan fudbaler, iskusan, požrtvovan da nema dalje i što je najvažnije najbolji u najjačim utakmicama. Činjenica je nikada nije bio preterano brz, ali su i godine (naročito poslednja) učinile da bude još sporiji. Tužno mi je bilo da na poslednjoj utakmici između Argentine i Brazila gledam kako ga je Neymar pretrčava, mnogo strašnije negoli Bejl Bartru, ali to ne tnači da Mascherano nema svoje mesto u timu Barse, naprotiv. Zato su ljudi izmislili rezervne igrače, a ne invalide na klupi, pa bi najjači timovi morali da imaju ne samo dostojne zamene za najbolje igrače, nego i fudbalere malo drugačijih fizičkuh predispozicija i godina, sposobni da odigraju u različitim taktičkim formacijama itd. Drugim rečima ne bi se Camp Nou srušio kada bi Barsa imala jednog mlađeg i znatno bržeg fudbalera, koji zna da igra fudbal (za razliku od 'zvezda' koje je Enrique doveo), kao zamenu za Mascherana kada je to potrebno.