PSŽ nudi Sterlingu tri puta veću platu!

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.10.2014.
10:30
Izvor: Sportske.net

Rahim Sterling igra u sjajnoj formi i privlači veliki broj zainteresovanih klubova. Među njima je i Pari Sen Žermen.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Rahim Sterling je procvetao pod Brendanom Rodžersom.

Nekada nemirni dečko engleskog fudbala, momak koji je u javnosti prepoznatljiviji bio po svom neukroćenom temperamentu izrastao je u pravog lidera na terenu, jednog od najboljih fudbalera Liverpula, ali i Engleske uopšte.

Nakon fenomenalne sezone u crvenom dresu, Sterling se trenutno nalazi u pregovorima sa svojim klubom oko produžetka saradnje.

Rahim ima ugovor po kome zarađuje 30 hiljada nedeljno, što bi želeo da iskoristi Pari Sen Žermen.

Francuski klub navodno već sprema ponudu za mladog fudbalera, novac bogatom gigantu ne predstavlja problem i rukovodstvo ovog kluba spremno je da momentalno ponudi tri puta veću platu, pa čak i da probiju barijeru od 100 hiljada funti nedeljno.

Rahim je do skora bio na škoslkom ugovoru, obzirom da je prošao kroz Liverpulovu akademiju u kojoj su jasno utvrđena primanja i limiti plata mladih fudbalera.

O transferu Sterlinga, konkretno o detaljima njegovog ugovora u javnosti spekuliše njegov agent koji je tako razljutio legendu Liveprula Džejmija Karagera, koji smatra da njegov agent podriva pregovore sa Liverpulom.

Inače, igre sjajnog engleskog fudbalera prati i Real Madrid koji će lično moći da se uveri u kvalitete ovog fudbalera, u Ligi šampiona ove sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke