PSŽ i Barsa jure istog igrača, Parižani imaju "keca u rukavu"

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.04.2017.
18:42
Izvor: Sportske.net

Kako prenose brojni evropski mediji, aktuleni prvak Francuske ima veliku prednost u odnosu na aktuelnog prvaka Španije, kada je angažovanje ovog fudbalera u pitanju.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

I Pari sen Žermen i Barsa traže jednog kvalitetnog štopera, po mogućstvu što mlađeg, koji bi im rešio sve probleme u zadnjoj liniji na duže staze.

Barsu će izvesno napustiti Žeremi Matje, čak bi i Maskerano, koji je često igrao kao centralni defanzivac, mogao da ide i u to upravo u Pariz, a više o tome možete pročitati OVDE.

Na "Parku prinčeva" sa druge strane strahuju da bi mogli da ostanu bez Markinjosa, za kog je veliko interesovanje pokazao Mančester junajted, Murinjo je navodno spremio visoku ponudu za njegove usluge.


I pored toga, poznato je da "Sveci" traže četvrtog štoperaod kako su ostali bez Davida Luiza, tako da će prioritet ovog letabiti angažovanje jednog centralnog defanzivca.

I Barsa i PSŽ su tako zainteresovani za istog fudbalera, naime oba tima bi u svojim redovima da vide Dejvinsona Sančeza iz Ajaksa.

Mladi Kolumbijac je skrenuo pažnju na sebe ove sezone, ima svega 20 godina, a u Amsterdam je stigao iz Atletiko Nasionala ovog leta.

Odmah je postao standardan u dresu "Kopljanika", odigrao je 41 meč u svim takmičenjima za ekipu Ajaksa, postigao i pet golova i upisao dve asistencije u Erediviziji.

Procenjuje se da bi Ajaks bio spreman da ga pusti za 25 miliona evra, što svakako i Barsa i PSŽ mogu da priušte, ali prednost ima francuski tim, kako je njihov sportski direktor Patrik Klajvert u dobrim odnosima sa svojim bivšim klubom, te se veruje da bi mogao da privoli Sančeza da mu se pridruži u "gradu svetlosti".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak_Otpisanih
Saturday, 29.04.2017
19:22

Barsa pojacava zadnju liniju,sto je pametno.Rasprodat par veznjaka i dovesti jednog ali vrijednog.