Prvi potez Njukasla - Vraćaju bivšeg defanzivca na "Sent Džejms Park"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.04.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Italiji, "Svrake" bi mogle da vrate defanzivca koji je već branio njihove boje.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Njukasl Junajted je ekspresno izborio povratak u Premijer ligu, gde im je realno gledano i mesto, kada u obzir uzmemo finansijsku stabilnost kluba i veliku bazu vatrenih navijača koja stoji iza njih.

Rafa Benitez je ostao u klubu i nakon ispadanja u Čempionšip, obećao je navijačima povratak u najviši rang i svoje obećanje je ispunio.

Sada je red da se sastavi tim koji će biti konkurentan u Premijer ligi, Njukasl sa španskim stručnjakom će definitivno pucati na više od pukog opstanka u eliti, a poznato je i ko bi mogao da bude prvo pojačanje za narednu sezonu.

Naime, u redove kluba sa "Sent Džejms Parka" mogao bi da se vrati zaboravljeni defanzivac Intera David Santon.

Italy Soccer Serie A

Italijan koji je svoju karijeru počeo na "Meaci", 2011. godine se preselio upravo u redove Njukala za koji je nastupao do 2015. godine, kada se vratio u Inter.

Povratak u matični klub nije bio dobar izbor, kako je Santon odigrao svega 22 utakmice u Seriji A u poslednje dve sezone, te je jasno da će ovog leta promeniti sredinu.

Kako stvari stoje mogao bi da pojača odbranu Njukasla, zna se i da je njegova supruga poreklom iz Engleske, te bi povratak na severoistok Engleske bio dobar za čitavu porodicu Santon, što je svakako plus za "Svrake" koje ga ponovo žele u svojim redovima.

U prilog čitavoj priči ide i činjeica da je Benitez već sarađivao sa njim, tokom svoje kratke epizode u redovima "Neroazura".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 28.04.2017
13:19

Ako ga dovedu opet se vracaju u Cempionsip.

avatar
Стефан Стојанчевић
Friday, 28.04.2017
10:23

cekaj jel njukasl prica o pojacanjima ili ...?