Prošao preglede, danas potpisuje za Milan!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.02.2017.
09:27
Izvor: Sportske.net

Univerzalac će izgleda obući "crveno-crni" dres...

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Martin Kaseres bi danas trebalo da postane igrač Milana.

Pregledi su sinoć završeni bez problema, Urugvajac se oporavio i kao slobodan igrač bi trebalo da pojača "Rosonere".

Univerzalac koji je igrao za Juventus je pauzirao tokom jeseni, oporavljao se od povrede zadobijene prošle zime.

Danas je ostalo da se utanače poslednji detalji, Milan mu nudi ugovor do kraja sezone sa opcijom produženja, novac je vezan za bonuse. "El PeladO" bi inkasirao 450 000 evra, plus bonus od 300 000 vezan za nastupe i plasman kluba.

Čini se da se on odrekao dela potraživanja kako bi obukao dres Milana, može da igra na više pozicija u odbrani, ima mnogo iskustva i očekuje se da danas bude sklopljen konačan dogovor i da bude predstavljen kao treće pojačanje Milana, posle Delofeua i Okamposa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ForzaJuve
Saturday, 04.02.2017
18:18

Konte je strasan trener! Ovaj Celsi, koji je on stvorio, ce dugo da dominira engleskim fudbalom. Tako je uradio i sa Juventusom. Na njegovoj podlozi Juve pravi rezultate. Najveci si, bravo Mister! FJ

avatar
Saturday, 04.02.2017
22:04

Nije da mi nesto smeta tvoj komentar, ali kakve to veze ima sa ovom vescu?

avatar
Saturday, 04.02.2017
12:44

Благо нама... или смо реха центар, или доводимо испушене муштикле, неко озбиљније улагање и озбиљнија реконструкција екипе су вазда у магли!

avatar
Oldboy
Saturday, 04.02.2017
11:36
avatar
Saturday, 04.02.2017
11:19

Jedna od udarnih sportskih vesti prethodnog dana u italijanskoj štampi bila je da je Martin Kaseres proveo više do pet časova na lekarskim pregledima u Milanelu i da je na kraju jedva uspeo da ih prođe, samo dve sedmice pošto to nije učinio u Trabzonu.nnI taman kada su se navijači, a sigurno i čelnici Milana ponadali da su dobili toliko traženo, hitno pojačanje na štoperskoj poziciji, Kaseres je sve polio kofom ledene vode. nnNaime, urugvajskom štoperu, koji je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao pre ravno godinu dana, o koncu visi angažman sa Milanom zbog strašno visokih zahteva na ime nedeljnih primanja! Kaseres zahteva čak 1.500.000 evra za šest meseci, odnosno 62.500 evra sedmično. Ali, u Milanu ne planiraju da mu daju više od 700.000 evra, uključujući i bonuse na ime određenog broja odigranih utakmica u dresu Rosonera.

avatar
Saturday, 04.02.2017
11:00

Donaruma (Storari, Plizari)- Kaseres (Kalabrija), Paleta/Kaseres (Gomez), Romanjoli (Zapata), Antoneli/Vanhioni- Kucka, Fernandez/Sosa/Lokateli, Pasalic (Fernandez, Bertolaci)- Suso (Deulofeu, Sosa), Lapadula/////Baka (Okampos, Kutrone), Deulofeu (Okampos).

avatar
Saturday, 04.02.2017
10:33

Bez problema, ali su trajali pet sati kao da ga saljemo u svemir na misiju:-D Sramota je da ga dovodimo samo do kraja sezone i da se jos dogodi to da mora cak i da se odrekne dela potrazivanja, a moguce je da ce odmah igrati u prvom timu, ja bih ga svakako stavio na desnog beka pa sta bude jer ionako sigurno ne moze da bude gore nego da tu igraju Abate i MDS - nije treca pridoslica nego cetvrta, a videcemo ko ce sve biti i pojacanje:-D