Promašena investicija, a svi ga hoće?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.06.2017.
14:52
Izvor: Sportske.net

Nikako da dokučimo u čemu je tajna, tek njemu cena ne pada...

EPA/MANUEL DE ALMEIDA
EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Prošlog leta silno ga je želeo Juventus, ali je Valensija odbila 40 miliona evra. Na kraju su ga prodali Barsi za tu sumu, plus bonuse, da je odigrao kako su se nadali, mogli su da uzmu još dvadesetak miliona.

Pošto Andre Gomš nije pokazao ništa i čak se pričalo da je glavni uzrok sukoba Mesija i Luisa Enrikea, mnogi su očekivali da će biti na prodaju.

Ali, novi trener Valverde želi da ga zadrži, pod uslovom da ne dovedu Veratija.

Ako Italijan ipak stigne na "Kamp Nou", Portugalac će otići.

I ne mora da brine, svi ga hoće. Mančester Junajted i Juventus su spremni da plate pomenutih 40 miliona evra za portugalskog vezistu, Juve pregovara sa N'Zonzijem, ali osluškuje dešavanja iz Barselone.

Murinjo bi bio u prednosti zbog Mendeša, ali izgleda da je dobar menadžer pola igrača, pošto Gomeš i dalje ima ponude velikih klubova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 16.06.2017
16:25

Samo si losa kopija,brate moj,tako da ti savjetujem da ugasis taj profil!!!!Samo je jedan SIMKE!!!

avatar
S-I-M-K-E-br2
Friday, 16.06.2017
21:34

Hahahhaha nemas ti veze s vezom

avatar
mladenq_
Friday, 16.06.2017
15:49

Sto je najgore, nije ovaj lik toliko ocajan, vidi se kad ima loptu, zna fino da se gradi, zna nekad i da istrci dobro sa loptom, ne znam tacno sta je uzrok njegove uzasne forme prosle sezone ali on je meni 2x bolji od onog jadnog izgovora za fudbalera Rakitica.

avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 16.06.2017
15:31

Hahahah da li stvarno mislite da bi posle ove sezone neko dao 40 miliona za Gomeza??

avatar
Armani
Friday, 16.06.2017
16:35

Nije on los igrac ali je bio u grcu nije se prilagodio...a barsa trazi samo najbolje,pa dat ce ovi seici bez problema,mlad je pa barsa moze dobit pare za njega...ja bio ga dao arsenalu za belerina,igrac za igraca,otprilike slicno i vrijede! Prodati jos ardu,paca i rafinju a dovesti dembelea i verattija i to je to ima da haraju 4-5 godina!

avatar
REY_DE_EUROPA
Friday, 16.06.2017
16:39

Ma nije on sad los igrac, nego meni djeluje da jednostavno nije za barsu, da puca pod pritiskom. Npr, sjecas se kako je prosao Illaramendi u Realu, kiks nevidjeni, a pogledaj ga sada kako igra :) Ugl, da bi igrao za Real, Barsu, Bayern, treba ti nesto vise, nije dovoljno da si dobar igrac :)

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 16.06.2017
15:07

Meni nije bilo jasno ni zasto je prosle godine bio na cijeni, a sad tek nije. :)

avatar
S-I-M-K-E-br2
Friday, 16.06.2017
14:58

Za te pare od gomesa dodari jos 10milki i kupiti beljarina, a barsa valjda ima toliko novca da dovede veratija, o ostatak igraca prodati na koga se ne racuna i dovesti neku klasu u napadu tipa dembele kako se spekulisalo.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 16.06.2017
14:58

Pa Portugalci su rodjeni pod srecnom zvijezdom...Na primer Jovetic je igrao odlicno ove sezone u Sevilji,a ipak strepi da li ce ostati u klubu,jer mu cijena i dalje pada,bez obzira sto on igra sve bolje i bolje,to je losa karma...Gomez igra uzasno,ali njemu cijena ne pada i traze ga veliki klubovi.Sjetimo se kako je Portugal osvojio Euro,imao je samo jednu pobjedu na cijelom turniru.Srecnici nevidjeni.

avatar
brekbaCh1
Friday, 16.06.2017
16:03
avatar
AfricaLofS
Friday, 16.06.2017
16:36

Pozdrav Simke. nKako jedna selekcija moze osvojiti Euro, a da ima samo jednu pobedu u sklopu toga takmicenja? Bili su prvaci, dakle, u finalu su pobedili Francusku. To je jedna pobeda. U polufinalu su igrali protiv Velsa, pobedivsi sa 2:0. Strelci Ronaldo na asistenciju Gerera i Nani na asistenciju Ronalda. To su dve. Igrali su takodje protiv Hrvatske u osmini finala pobedivsi sa 1:0. Kvarezma je postigao pogodak, a Ronaldo asistirao. Treca pobeda. Nakon toga su se u cetvrtfinalu sastali sa Poljskom i prosli dalje. Cini mi se nakon izvodjenja jedanaesteraca. Cetiri. nDakle, imali su sigurno cetiri pobede i nikako jednu. Ne omalovazavaj neciji uspeh zarad licne satisfakcije. Pozdrav i sve najbolje.