'Profesoru' zapao za oko tinejdžer iz Benfike

Autor: Boban Filipović
subota 11.04.2015.
15:28
Izvor: Sportske.net

List 'O Jogo' u današnjem izdanju piše da se jedan od najtaletnovanijih fudbalera Portugala nalazi na spisku želja menadžera Arsenala.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Prma saznajima do kojih je doša pomenuti izvor, 'Tobdžije' su navodno spremne da izdvoje čak 40 miliona funti za Gonsala Guedesa, momka koji važi za najvećeg talenta Portugala još od Kristijana Ronalda.

18-godišnji napadač je velika nada portugalskog fudbala, ponikao je u Benfiki, ove sezone je debitovao za prvi tim na kup utakmici protiv Sporting de Kovilje.

Prvi nastup za 'Orlove' u Primeiri upisao je početkom 2015. godine na gostovanju kod Penafila i u dosadašnjem toku sezone šest puta igrao za A tim Benfike.

Treba napomenuti da paralelno nastupa i za Benfiku B u situacijama kada Žorž Žezuš odluči da ga ne uvrsti na širi spisak za pojedine utakmice.

Guedes ima važeći ugovor sa Benfikom do početka 2017. godine, njegova cena na tržištu se procenjuje na oko 2 miliona evra (izvor transfermarkt), tako da je teško poverovati u istinitost informacije s početka teksta i novcu koji Arsenal želi da uloži u dovođenje ovog momka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke