''Profesore'', baš ti ne ide sa ovim pojačanjima! Propao još jedan posao!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.08.2016.
21:09
Izvor: Sportske.net

Još loših vesti za pristalice Arsenala, stigle su večeras iz - Lestera.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Jedan od igrača koji je obeležio proteklu sezonu u Premijer ligi dugo se  najavljivao kao potencijalno pojačanje Arsenala ovog leta, ali od tog posla neće biti ništa.

Večeras je to postalo i definitivno, pošto je Rijad Marez potpisao novi ugovor sa aktuelnim šampionom Lesterom i otklonio sve dileme u vezi sa nastavkom karijere.

Lester je to i zvanično potvrdio, a novi ugovor sa Marezom važiće u naredne četiri godine, do 2020.

Podsetimo, Marez je prošlogodišnjoj senzacionalnoj tituli Lestera u premijer ligi doprineo sa 17 golova i 11 asistencija, što je dovoljna ilustracija kakav je posao šampion danas odradio.

Međutim, tu lošim vestima za ''Tobdžije'' možda ne bude kraj, s obzirom da se prema poslednjim informacijama Liverpul uključio u trku za nemačkog defanzivca iz Valensije, Škodrana Mustafija, koga u Arsenalu takođe žele do kraja prelaznog roka u svom timu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 18.08.2016
12:03
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Thursday, 18.08.2016
08:48

Ne da tata Krenke svom racunovodji Vengiju da trosi pare. Morao je tata Krenke da kupi zemlju u Americi za 500 miliona dolara. Nesto mi govori da je Arsenal finansirao taj poduhvat u dovoljnom procentu da nema nista od pojacanja ove sezone. Plus TV prava donose dovoljno ke$a za Krenkeove standarde, tako da iskreno ocekujem da ce se, od ove sezone i sve dok neko ambiciozan ne kupi Krenkeov deo, Arsenal boriti za Ligu Evrope max. Dobro zapamtimo Ozila i Sanceza, to su poslednja dva vrhunska igraca koje cemo videti u klubu u narednim decenijama. nBlago onom ko sa 18tak godina navija za Arsenal, mozda u dubokoj starosti dozivi da Arsenal osvaja ligu. Ne salim se, toliko nam se crno pise.

avatar
scofield
Wednesday, 17.08.2016
23:36

Znaci vreme je da odes Arsene. Nmg da verujem da ne moZe da dovede kvalitetnog stopera i napadaca. Pa prosle godine su samo Ceha doveli, sta sad izvodi. Idii vise

avatar
KingAssistMÖ
Wednesday, 17.08.2016
22:47

Kako neko može da tvrdi da je propao posao to jest transfer Mahreza kada Arsenal nije uopće imao kontakta sa Lesterom oko potencijalnog transfera.Mediji pišu gluposti i bave se svojim vlastitim nagađanjima bez da ponude dokaz o tome u cilju prodaje novina ili smo njima poznatih razloga,a u toj zbrci nastradaju obični navijači Arsenala koji se naivno ponadaju izmišljotinama pojedini medija.

avatar
Bel
Wednesday, 17.08.2016
22:46

Arsenal je propustio sansu da uzme Klopa, a Vengeru daju fotelju, steta sto im je Klop pobegao, mislim da je on rodjen za Arsenal.

avatar
dushanseelny
Wednesday, 17.08.2016
22:43

Ma kakav Marez, ovo za Mustafija je mnogo bitnije, oni ako ne dovedu njega to ce da bude debakl.. Meni je ona odbrana Arsenala protiv Liverpula bila sramotna, eee da jedan Arsenal dodje u poziciju da njima stoperski tandem cine Cembers i Holding, pa ja ne znam jel to u nivou Hala..

avatar
Realan tip
Wednesday, 17.08.2016
22:32

Svaka cast na odluci Mahrezu! Arsenalu nije ni bio neophodan bas on, ali valjao bi svako je ekipi takav igrac. Mislim da je Arsenal ove godine dalje od titule nego ikada, iako imaju uigranu ekipu.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 17.08.2016
21:54

Marez je odlican igrac, ali nije nam neophodan on. Potreban je STOPER i NAPADAC. Prosto mi je neverovatno da CEO SVET vidi da nama trebaju ta 2 igraca, i to da su odlicni igraci, jer smo poprilicne rupe na tim pozicijama, a Venger i dalje nesto izvodi. Ovo vise nema smisla.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 17.08.2016
22:57

Treba vam novi trener recimo Simeone :)

avatar
johnterry26
Wednesday, 17.08.2016
21:33

Venger je odavno ali odavno trebao da se postavi u fotelju a da mesto pored terena zauzme neki ozbiljniji trener.Arsenal je spao na to da bude srecan uzetim nekim kupom i plasmanom u Top4 sto je za klub te velicine skandalozno.Proslu godinu su 18 premijerligaskih klubova zavrsili u plusu tako da i ta njegova prica vise ne pije vodu..Vreme je...

avatar
Scarface
Wednesday, 17.08.2016
22:04

venger je odavno trebao da ode iz kluba,ali u neki veci klub.a koji je to po tebi ozbiljan trener? ako stvarno mislis da arsenal belezi takve rezultate zbog vengera onda bi trebao da se drzis svog celsija.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 17.08.2016
22:22

Navijac plasticnog Celzija kritikuje Wengera koji je vodio najbolji tim svih vremena u Premijer Ligi,na celu sa Anrijem,Piresom,Berkampom,Vijerom,Viltorom i ostalim...Ostavi se ti komentarisanja velikog kluba kakav je Arsenal,komentarisi tvoj mali klub.