'Profesor' rešava problem u Lisabonu?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 29.12.2014.
15:44
Izvor: Sportske.net

Situacija na pozicji zadnjeg veznog je najalarmantnija u Arsenalu, te će njegov menadžer pokušati da je popravi kupovinom u portuglaskoj prestonici, piše 'Independent'.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Prvo zimsko pojačanje 'Tobdžija', poljski tinajdžer Bielik, sigurno je predstavlja dobar zalog za budućnost, ali Arsenalu hitno treba zadnji vezni koji može da odgovori izazovu u ovom trenutku.

Prema saznanjima do kojih je došao 'Indepandent', Arsen Venger je stupio u kontakt sa čelnicima lisaboskog Sportinga, tema je Vilijam Karvaljo.

Ovaj 22-godišnjak je nepresušan izvor medijskih spekulacija, zbog odličnih partija koje pruža dovođen je u vezu sa brojnim velikanima evropskog fudbala.

Njegova cena na tržištu procenjuje se na 20 miliona funti (izvor Transfermarkt), a upravo toliko je i Venger spreman da izdvoji kako bi ga doveo u svoj tabor.

Ovaj portuglski reprezentativac rođen u Angoli je tip igrača kakav je najneophodniji Arsenalu. Visok, snažan, jednako jak u duel igri i na lopti.

'Lavovi' nisu uspeli da izbore plasman u 1/8 finala Lige šampiona, u domaćem prvenstvu zaostaju za vodećom Benfikom 10 bodova na polovini sezone i imaju samo teoretske šanse da se umešaju u borbu za titulu, te prodaja igrača u slučaju dobrih ponuda uopšte nije isključena tokom januara.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke