'Profesor' najavio burnu zimu!

Autor: Beta Beta
sreda 30.12.2015.
16:28
Izvor: Beta

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je danas da će klub imati mnogo posla u januarskom prelaznom roku, pošto želi da dovede nove igrače kako bi ekipa ostala konkurentna u trci za titulu prvaka Engleske.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Venger nije želeo da otkrije o kojim igračima se radi, a britanski mediji spekulišu da je reč o fudbaleru Bazela Mohamedu Elneniju. Navodno, uprave dva kluba su postigle dogovor o transferu, a švajcarski list 'Blick' piše da će posao biti okončan poslednjeg dana 2015. godine.

"Vi novinari uvek znate više od mene. Nažalost, sada ne možemo ništa da saopštimo pošto ništa nije završeno. Biću zauzet u januaru, već sam zauzet. Pre mesec dana sam rekao da smo, zbog velikog broja takmičenja u kojima učestvujemo, 'kratki' na sredini terena. Bićemo zauzeti", rekao je Venger, preneli su britanski mediji.

Vengeru su potrebni igrači sredine terena pošto su na toj poziciji povređeni Fransis Kokelan, Santi Kazorla i Džek Vilšer, a povređen je i napadač Dani Velbek.

Arsenal je u ponedeljak pobedio Bornmut sa 2:0 i uz jučerašnji remi Lestera i Mančester sitija, "Tobdžije" su preuzele prvo mesto na tabeli Premijer lige i dočekaće Novu godinu kao lideri.

Mediji spekulišu i da je Venger zainteresovan za igrača Sautemptona Viktora Vanjamu.

Arsenal je prvi na tabeli na polusezoni sa 39 osvojenih bodova koliko ima i Lester i pokušaće da osvoji šampionsku titulu prvi put od 2004. godine.

"Uveren sam da ćemo se boriti da ostanemo u vrhu. Ali, ima još da se igra, tek smo na polovini prvenstva", rekao je francuski trener.

Venger je dodao i da očekuje da će se napadač Aleksis Sančes, koji je povredio tetivu krajem novembra, vratiti u ekipu 9. januara za utakmicu protiv Sanderlenda, u trećem kolu FA kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski 9
Wednesday, 30.12.2015
18:53

Kao sto je biko burno leto

avatar
gunner11
Wednesday, 30.12.2015
18:22

Jedan zadnji vezni obavezno

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Thursday, 31.12.2015
09:19

I jos jedan CMF/DMF, jer Arteta i Flamini idu pa-pa sledece sezone. Plus ja bih doveo nekog da pokriva Ozila i jednog napadača da malo diše za vrat Giroud - u, čisto da se opet ne opusti. I još jednog mladog štopera, jer ne treba verovati Čembersu na toj poziciji.nTo mi je novogodišnja želja od deka Wenger-a.

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Monday, 04.01.2016
09:07

Kao što sam rekao, treba dovesti konkurenciju za Žirua, da se ne opusti kao što je to radio sve ovo vreme, a i treba razmišljai i o nasledniku, ako ćemo iskreno. Žiru ima još dve sezone u nogama, tako da nikad nije prerano za adekvatnu zamenu. CMF nam treba zato što će nas svake sezone sakatiti povrede, zamisli da se i Remzi poverdi. Pritom klub napuštaju Arteta, Flamini i Rozicki. CB nam treba, jer realno imamo tri, a treba imati četiri, Chambersa ne računam u CB-ove. Sve ovo treba, moj brašo, pa čak i vrhunski krilni što ti kažeš.

avatar
gunner11
Thursday, 31.12.2015
15:22

CMF ? Sta fali Remziju ,Kazorli ,Vilseru,mada se na Vilsera ne moze previse racunati ali ipak je dobar igrac i uvek kad igra igra super ,Kazorla jos uvek moze da igra dobro ,takav igrac ne dozvoljava da ga godine ometaju ,a na Remzija necu trositi reci odlican je samo mu fali bolja zavrsnica ,drugo ovaj Egipcanin je zadnji vezni i takodje moze da pokrije poziciju CMF-A a verovatno dolazi u Arsenal . Zasto dovoditi novog napadaca kada Ziru u ide dobro ,trudi se i bori se za klub zasto da ga dodatno ometemo dovodjenjem novog napadaca kada zasad igra dobro i ,Ozil konacno shvata njegovo kretanje i Ziru sve bolje koristi Ozilove sanse zasto to menjati .Sta ce nam stoper kada ju tu Gabriel koji je odlican stoper i veoma je pozrtvovan ( ne znam zasto on sedi na kupi umesto Mertezakera ) uz to da je mlad igrac ,nama treba zadnji vezni i jedan krilni napadac , svo vreme sam mislio da nama treba klasican napadac a u stvari nama fali jedno krilo . Mi mozda imamo mnogo krilnih napadaca ali samo dvojca od njih su ubitacni a to su Alexis i Velbek ( Velbek je sklon povredama ) dok Ox i Kembel moraju jos malo da rade na sebi , fali im sigurnosti iako su njih dvojca dobri igraci ,dok Volkot vise nije igrac od pre ,sve vise se plasi dok igra i promsuje sve zivo .Nama treba zadnji vezni i eventualno krilni napadac ,ali za nas bi najvece pojacanje bilo da su svi igraci zdravi .

avatar
NIKE
Wednesday, 30.12.2015
18:13

Ma vama samo da Ozil bude živ i zdrav i on će vas dovesti do titule. Ti sve što trebaš moliti dragog Boga da Ozil nastavi da igra ovako kako igra i da Mertesaker bude van tima.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 30.12.2015
18:09

Nadam se da ce nekog dovesti...