Probudio se Berluskoni, pojačanja za Inzagija!

Autor: Boris Jovanović
petak 08.08.2014.
10:17
Izvor: Sportske.net

Milan će ipak trošiti u ovom prelaznom roku, očigledno da imaju nameru da posle američke turneje pojačaju značajnije tim. Nekoliko imena na meti...

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Darren Calabrese
Beta/AP Photo/The Canadian Press, Darren Calabrese

Povezane vesti

Milan se vratio sa turneje, spremni su za nastavak priprema za novu sezonu, večeras će u letovalištu Forte Marmi Inzagi razgovarati sa Adrijanom Galijanijem. Naravno da će prva tema biti pojačanja za narednu sezonu, a ono što će čuti su dobre vesti.

"Rosoneri" su na putu da završe posao sa Dijegom Lopezom, sjajni golman koji je prekobrojan u Realu iako je po mnogima bolji od Kasiljasa bi trebalo da stigne na pozajmicu.

Milan će platiti 2.5 Realu za jednu sezonu, a i Španac je spreman da smanji svoj ugovor kako bi se preselio u Italiju.

To je početak, odlazak Robinja otvara malo prostora u budžetu, Galijani ima dogovor sa Kembelom iz Arsenala, čeka se Venger koji će verovatno popustiti jer ne računa najozbiljnije na Kostarikanca. Uz to, sa Napolijem su u toku pregovori o dolasku Blerima Džemailija, Švajcarac nije u prvom planu kod Beniteza.

Kako piše "Gazeta" izvesno je da stiže Ćerći iz Torina, Berluskoni će ipak zavući ruku u džep i platiti oko 18 miliona evra kako bi doveo italijanskog reprezentativca.

Milan nije odustao ni od Tarabta koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u klubu, ali on nije prioritet.

Sa Aleksom i Menezom koji su stigli kao slobodni igrači iz Pari Sen Žermena, oporavljenim El Šaravijem, De Šiljom, Balotelijem, to bi mogao na kraju krajeva da bude respektabilan tim.

Italijanski mediji već pišu o napadu snova Ćerći-Kempbel-Baloteli, ali čini se da bi uz El Šaravija i Pacinija, kao i Nijanga koji je dobro odigrao par utakmica na američkoj turneji to bilo previše napadača.

U ovom trenutku Inzagi traži da se pre svega pojača vezni red, pa tu oisim Džemailija verovatno treba očekivati još nekog igrača...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke