Problemi za Marka Nikolića - FIFA rekla ''NE'' Danku Lazoviću!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
18:24
Izvor: Sportske.net

Iako je nedavno promovisan kao novi fudbaler Olimpije, bivši srpski reprezentativac do kraja sezone neće moći da nastupa za ovu ekipu.

nkolimpija.si
nkolimpija.si

Povezane vesti

Ekipa ljubljanske Olimpije će borbu za titulu prvaka Slovenije do kraja sezone morati da privede kraju bez pomoći Danka Lazovića, koji je zimus predstavljen kao najveće pojačanje kluba u prelaznom roku.

Podsetimo, on je u ekipu koju sa klupe predvodi Marko Nikolić došao iz kineskog Pekinga, ali Kinezi nisu dostavili neophodne papire za njegovu registraciju, pa još uvek nije debitovao za ''Zmajeve''.

Olimpija se zato žalila nadležnima u FIFA, ali je na njihovo iznenađenje, iz Svetske kuće fudbala stigao negativan odgovor.

To je u izjavi za klupski sajt potvrdio i predsednik Olimpije Milan Mandarić.

''Danko Lazović je izuzetan fudbaler i još bolji čovek, koji se bez problema uklopio u našu sredinu. Propisi se moraju poštovati, bilo bi sada besmisleno da se raspravlja ko je u pravu, a ko ne, ali činjenica je da na Lazovića do kraja sezone ne možemo da računamo.

Ipak, ja sam uveren da i bez njegove pomoći možemo ispuniti ciljeve koje smo postavili. žao nam je što je ispalo ovako, ali na odluke najviših instanci nemamo nikakvog uticaja. U ovom trenutku je najvažnije da se fokusiramo na poslednjih deset utakmica ove sezone'',
poručio je Mandarić.

Podsetimo, Lazović je sa Ljubljančanima zimus potpisao ugovor do leta 2017. godine, pa ostaje da vidmo da li će i po tom pitanju biti nekih promena zbog ove odluke FIFA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke