Priče - Igrač Lestera je idealan za Real?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.10.2015.
11:51
Izvor: Sportske.net

Prema pisanju pojedinih medija u Španiji, Real Madrid želi da vidi fudbalera Lestera u svojim redovima.

BETA/AP Photo/Rui Vieira, File
BETA/AP Photo/Rui Vieira, File

Povezane vesti

Real Madridu je potrebno još par igrača kako bi imao dovoljnu dužinu klupe za osvajanje svih mogućih trofeja ove sezone, a u januarskom prelaznom roku pokušaće da dovedu fudbalera Lestera, navode španski mediji.

Radi se o Džejmiju Vordiju, napadaču koji je trenutno najbolji strelac engleske Premijer lige sa 10 golova iz 10 odigranih kola.

Ovaj 28-ogodišnji igrač bi prema tvrdnjama španskih medija bio odlična zamena za Karima Benzemu u nastavku sezone.

Još jedna stvar koja ide u prilog ovom transferu jeste činjenica da Vordi nije igrao u Evropi ove sezone i ako se desi da pređe u januaru u Real Madrid imaće pravo nastupa u evropskim takmičenjima.

Vardi je loš dečko engleskog fudbala, u prošlosti je imao mnogo problema sa ponašanjem, zbog napada je pre osam godina bio u jednoj vrsti kućnog pritvora, nije mogao posle 18 časova na ulicu. Igrao bi poluvreme, a onda bi ga roditelji vozili kući kako ne bi prekršio uslovnu kaznu i završio iza rešetaka.

Inače, osuđen je zbog prebijanja vršnjaka koji su ismevali njegovog hendikepiranog prijatelja.

Vardi je kroz niže lige krčio put, stigao do Lestera pre četiri godine, nije mu išlo, razmišljao je da napusti fudbal i vrati se poslu medicinskog tehničara, ali ga je menadžer Pirson ubedio da nastavi.

On je radio i u fabrici kada nije uspeo da se izbori za mesto u klubu u kome je ponikao Šefild Vendzeju. Onda je zaigrao u jednom šestoligašu za 30 funti nedeljno, a par godina posle toga je stigao do Lestera.

Da li je Real sledeći korak?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke