Prelazni rok se bliži kraju, šta će biti sa Podolskim?

Autor: Beta Beta
utorak 26.08.2014.
12:47
Izvor: Beta

Lukas Podolski nalazi se na meti nekoliko klubova, ali zvanične ponude još uvek nema...

Beta/AP Photo/Lynne Cameron, PA Wire
Beta/AP Photo/Lynne Cameron, PA Wire

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Juventus i Napoli nisu poslali ponude za napadača Arsenala Lukasa Podolskog, rekao je danas njegov agent.

Podolski nije bio u timu Arsenala u utakmici protiv Evertona u subotu (2:2), zbog čega britanski mediji spekulišu da će otići iz Londona.

"Čitao sam u novinama da su Juventus i Napoli zainteresovani za Lukasa. Ali, ti klubovi nas nisu kontaktirali", rekao je agent Ali Pektas za sajt Tutomerkato.

"Ne znam da li će Podolski u ovom prelaznom roku otići u Italiju. Jedino što je sigurno je to da Lukas ima ugovor s Arsenalom", dodao je on.

Podolski, za koga je bio zainteresovan Galatasaraj, ali je Prandeli odustao od njega rekavši da bi on predstavljao luksuz za njegov tim, 2012. godine je iz Kelna prešao u Arsenal i ostalo mu je još dve godine ugovora s londonskim klubom. On je za Arsenal odigrao 69 utakmica i postigao 28 golova, a osvojio je FA kup prošle sezone.

Za reprezentaciju Nemačke, s kojom je ovog leta osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu, odigrao je 116 utakmica i postigao 47 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke