Pregledi gotovi, Benfika potvrdila Markecov transfer!

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 15.07.2014.
17:23
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler konačno je potpisao ugovor sa 'Redsima', za koje će zaigrati po odlasku iz Benfike, pošto je tim iz Portugala potvrdio da je prodao svoj udeo u njegovom ugovoru Liverpulu.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Sada je zvanično - Lazar Marković će naredne sezone nositi dres 'Redsa'.

20-godišnji Čačanin novi je fudbaler slavnog Liverpula, pošto je nakon obavljenih lekarskih pregleda potpisao ugovor sa timom sa Mersisajda.

Nakon svega jedne sezone provedene u Portugalu, Marković se oprostio od navijača Benfike, pa će svoju karijeru nastaviti u engleskoj Premijer ligi, po mnogima najkvalitetnijem nacionalnom šampionatu na planeti.

Benfika je danas na svom sajtu objavila da je prodala svojih 50% vlasništva nad ugovorom Lazara Markovića Liverpulu za 12.5 miliona evra (9.9 miliona funti), pa je samo pitanje trenutka kada će i engleski klub to objaviti.

Odlazak Luisa Suareza najverovatnije će značiti dolazak nekoliko novih fudbalera na 'Enfild', a prvi među njima je upravo srpski reprezentativac, od koga se očekuje da u budućnosti zajedno sa Rahimom Sterlingom dejstvuje na krilnim pozicijama Liverpula.

Podsetimo, na Mersisajd su pre Markovića stigli Riki Lambert, Adam Lalana i Emre Čan, a očekuje se da njihovim stopama krene i štoper Sautemptona Dejan Lovren.

markec portugal benfika

Prethodne sezone Marković je u dresu Benfike odigrao 25 mečeva u portugalskoj ligi, a pet puta upisao se u listu strelaca. Standardan je u nacionalnom timu Srbije, a nema sumnje da će tako biti i u budućnosti, budući da je obukao dres velikog kluba iz Premijer lige.

Nama ostaje da našem reprezentativcu poželimo sve najbolje u novom klubu i da se u najkraćem periodu izbori za mesto u startnoj postavi tima Brendana Rodžersa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke