Predsednik Valensije: ''Navijači, izvinite''

Autor: Beta Beta
subota 24.12.2016.
22:38
Izvor: Beta

Predsednik Valensija Lajhun Čan danas se izvinio navijačima tog fudbalskog kluba za loše rezultate u 2016. godini.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Čan, koji presedava klubom za sinagpurskog vlasnika Pitera Lima, rekao je da je 2016. godina bila teška i zamolio navijače da im oproste za lošu sezonu.

Valensija je upisala samo tri pobede u dosadašnjih 15 utakmica španske primere i trenutno zauzima 17. mesto sa 12 bodova koliko ima i Sporting iz Hihona koji se nalazi u zoni ispadanja.

Malo toga je polazilo Valensiji u prethodne dve godine, od kada je Lim kupio španski klub.

Valensija je od dolaska Lima otpustila trenere Nuna Espirita Santa, Gerija Nevila i Paka Ajesterana, a pod sadašnjim šefom stručnog štaba Čezarem Prandelijem ne beleži dobre rezultate.

Nekadašnji selektor Italije, Prandeli, ekipu je u oktobru preuzeo od Ajesterana. On je na svom debiju ostvario pobedu od 2:1 protiv Sportinga, ali Valensija od tada ne zna za pobedu - upisala je četiri poraza i tri remija.

Poslednji poraz Valensija je pretrpela od Real Sosijedada, a nekoliko navijača tog kluba iskazalo je nezadovoljstvo šutirajući i udarajući autobus s fudbalerima po dolasku u trening centar.

"Nastavićemo da radimo i tražimo rešenje. U ovom posebnom delu godine želim svima da pošaljem poruku nade, istrajnosti i samopouzdanja za budućnost
", rekao je Čan za klupski sajt stojeći pored Božićne jelke.

Valensija je poslednju titulu prava Španije osvojila 2004. godine, a od tada su se na vrhu smenjivali Real Madrid, Barselone i Atletiko Madrid.

Mnogi navijča Valensije su se nadali da će po dolasku novog vlasnika klub stati na noge i ponovo početi da beleži dobre rezultate, ali posle samo jedne dobre sezone rasprodati su gotovo svi nosioci igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LyO
Sunday, 25.12.2016
12:34

Ovi iz Valensije stalno se nesto izvinjavaju. Te izvinite sto smo izgubili 7-0 od Barse te izvinite sto smo prodali Matjuea te sad opet izvinite sto ne znamo nista...

avatar
Sunday, 25.12.2016
12:30

Predsednica Laj Hun Can, rec je o zeni:-D

avatar
Sunday, 25.12.2016
11:17

Barselona 8, Real Madrid 3, Atletiko Madrid 1. Treba napomenuti da su jedne sezone Barsa i Real imali isti broj bodova na kraju, ali je RM imao bolji medjusobni skor pa je osvojio titulu, a ne zaboravite ni onu sjajnu triler-zavrsnicu na prolece '14. Barselona u Spaniji, Partizan u Srbiji, mi smo cak nesto malo i bolji u poslednjih 12 sezona:-D

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 25.12.2016
01:20

kao i gazda Cukarickog i ovaj Limeni je tu samo da opere pare za svoj biznis, do se takvi ne najure nema boljitka klubu...