Predsednik Liona "otvara vrata" Lakazetu i Tolisu

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.05.2017.
16:45
Izvor: Sportske.net

Predsednik Liona Žan-Mišel Aulas je istakao da fudbaler ovog tima Korentin Toliso može da ide ukoliko to želi.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Vezista Liona Korentin Toliso je ove sezone jedan od najboljih igrača tog tima, dokazao je da se radi o fantastičnom fudbaleru i čak je dobio i poziv u nacionalni tim.

Danas je i on bio tema razgovora, Žan-Mišel Aulas je sazvao konferenciju za novinare, a pored njega je govorio i o Lakazetu.

"Korentin je govorio o igranju u Ligi šampiona. Svi mi to želimo, ali su igrači ti koji su igrali i izgubili u kvalifikacijama.

Ako ima igrača koji su pod utiskom da ovaj klub nije dovoljno velik za njih, otvorićemo im vrata i dovesti druge.

Lion je najbolji francuski klub u poslednjih deset godina. Igrali smo sjajne utakmice, kao ona protiv Juventusa. Timovi kao što su Mančester junajted, Inter ili Milan imaju težu situaciju nego mi"
, istakao predsednik Liona.

Za Tolisa se navodno najviše interesovao Juventus, dok bi Lakazet mogao da ode u Atletiko Madrid, prema nekim pričama u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 16.05.2017
20:48
avatar
Tuesday, 16.05.2017
17:00

I Liverpul koji se napatio kao mozda i nijedan klub do sada. Evropa nije ista bez nasa cetiri kluba. Naravno, mislim na patnju srazmernu velicini klub, ali i Torino i Mancester Junajted su bili veoma veliki klubovi kad su se dogodile one tragedije, Junajted je to cak i ostao. Nego, da predjemo vec jednom na stvar, predji ti kod nas:-D

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 16.05.2017
22:30

Ne verujem ti,Revolte. Nije Junajted veliki klub vise,nisu ni Inter i Milan. Malopre jedan navijac Celsija pise da su to luzerski klubovi. Kaze da njihova istorija nije bitna i da se gleda samo sadasnjost.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
23:02

Sta ces, nije stara skola:-D