Požuri Žoze, Bajern ne odustaje od Baneta!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 13.04.2015.
10:23
Izvor: Sportske.net

Moraće londonski klub što pre da iznese ponudu pred kapitena srpske reprezentacije.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Srbin još uvek nije potpisao ugovor sa londonskim klubom, Bajern Minhen ozbiljno preti da pokvari posao Murinju i 'otme' Branislava Ivanovića.

Sezona u kojoj blista donela je veliko interesovanje evropskih velikana za Branislava Ivanovića.

Baneta žele Pari Sen Žermen i Bajern Minhen, koji je intenzivirao svoje interesovanje za 31-godišnjeg defanzivca Čelsija, javljaju engleski mediji.

Londonski klub još uvek nije ponudio produžetak saradnje Srbinu, kome sadašnji ugovor ističe za godinu dana, Murinjov plan je jasan, ali još uvek nije sproveden u delo. Naime, Portugalac želi da napravi presedan, da Srbinu ponudi ugovor duži od godinu dana, što je praksa za fudbalere starije od 30 godina, ali rukovodstvo kluba sa 'Stamford Bridža' okleva.

Plavci će pred Baneta staviti ponudu u trajanju od 12 meseci, što će, nadaju se u Bajernu, biti presudno kada je u pitanju njihovo interesovanje.

Bavarski gigant u Ivanoviću vidi veliko pojačanje, stabilan dodatan timu Pepa Gvardiole koji pred sobom ima još dosta prostora za igranje na vrhunskom nivou. Engleski mediji navode da će Bajern u smiraj tekuće sezone pripremiti i zvaničnu ponudu sa kojom će izaći pred londonski tim.

Bane je u Čelsiju od 2008. godine, svi su odlazili, on je ostajao, nema sumnje da se londonski klub neće tek tako odreći jednog od najstandardnijih fudbalera svog tima, lično će se za to postarati Žoze Murinjo, obećao je.

Ipak, bolje bi mu bilo da požuri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke