Povreda Ajua naterala Bilića da ponovo razmisli o Italijanu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.08.2016.
03:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaler iz Gane koji je nedavno stigao na "Olimpijski stadion", povredio se i neće biti u sastavu najverovatnije do decembra.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Andre Aju je došao kao veliko pojačanje u redove Vest Hema, ali nije stigao da ostavi pošten utisak kako se povredio još u prvom poluvremenu svog debija.

Ispostavilo se da je povreda koji je zaradio na meču sa Čelsijem ozbiljnije prirode, te će ofanzivac morati "pod nož" i procenjuje se da će odsustvovati oko četiri meseca.

Stigao je u međuvremenu Kaljeri u London, gde će igrati za "Čekićare" u narednih godinu dana na pozajmici, ali Bilić zbog povrede Ajua želi još jednog napadača.

Prema navodima pouzdanog Đanluke Di Marcija, na "meti" kluba je fudbaler za koga su se i ranije interesovali, vedeta Juvetusa i italijanski reprezentativac Simone Zaza.

Zaza

Tragičar "Azura" na Evroskom prvenstvu u Italiji je bio na pragu prelaska u Volfsburg, ali se taj transfe izjalovio te je Zaza ostao u Torinu.

Interesovanje za njegove usluge postoji sa raznih strana, a sada se i Vest Hem vratio u celu priču.

"Čekićari" navodno žele da ga dovedu na pozajmicu, uz obavezu otkupa ugovora nakon određenog broja nastupa.

Videćemo kako će se ova ponuda svideti upravi Juventusa, dok nema sumnje da bi Zaza rado zaigrao na "Ostrvu" kako u Juventusu apsolutno ne računaju na njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke